Keni Pyetje?

Shërbimi për klientët

+355 4 22 33 308 E hënë - E diel 24h info@sigal.com.al Gjej zyrën më të afërt Gjej zyrën më të afërt

BLI Online


Sigurimi i shëndetit dhe udhëtimeve

Merrni online sigurimin e shëndetit në udhëtim dhe sigurimin për nxënës e student

Sigurimi i makinës

Merrni online siguracionet e detyrueshme të makinës (brenda dhe jashtë Shqipërisë)

Sigurimi i shtëpisë

Mbroni shtëpinë tuaj nga zjarri dhe rreziqe të tjera

 • Newsletter
 • Nëse dëshironi të merrni lajme apo oferta nga SIGAL UNIQA, shkruani adresën e email-it.

 • SIGAL UNIQA
 • SIGAL Business Center
  Blv. “Zogu I”, Tiranë, Shqipëri
  Tel: (+355) 4 2233 308
  Fax: (+355) 4 2250 220
  E-mail: info@sigal.com.al

 • Vlerësime për SIGAL UNIQA