Kreu » Sigurimet e automjetit » Sigurimi MINIKASKO

Sigurimi MINIKASKO

MINIKASKO

MBULIMET

Nga data 1 Prill 2019 ka filluar regjistrimi i dëmeve për shkak të llogaritjes së rritjes së koeficentit MALUS.

  • Kategoria e mjetit : Autoveturë, Furgona,Kamionçine me peshe deri ne 3.5 ton
  • Kohezgjatja e sigurimit: 1 vit dhe vetëm për një ngjarje te ndodhur gjatë kësaj periudhe
  • ”Sigurimi i vete automjetit ne levizje, per demtimet aksidentale nga perplasja e tij me nje automjet tjeter ne levizje, vertetuar me raport te policisise”.
  • Zona e Mbulimit: Brenda territorit te Republikes se Shqiperise

Kushtet e përgjithshme

Informacion per taksa e tatime

Duke filluar nga data 1 Prill 2020, të gjithë drejtuesit e mjeteve që shkaktojnë dëm, do ti rritet Primi i Sigurimit të Makinës deri në 2 herë, në varësi të numrit të dëmeve të shkatuara brenda periudhës së mbulimit.

Më shumëMë pak
Na Kontakto

Keni Pyetje

Shërbimi për klientët

Tel: +355 4 22 33 308
Whatsapp: +355 68 606 2829
Dëmet Motorike: +355 68 408 8436
Nr Jeshil: 0800 31 31

E hënë – E diel 24h
> [email protected]

    Kërkesë për ofertë

    Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

    Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme: