Kreu » Sigurimet e automjetit » Sigurimi KASKO

Sigurimi KASKO

SIGAL UNIQA Group Austria ofron sigurimin vullnetar të automjetit KASKO, i cili mbron makinën tuaj nga dëmet e pjesshme
ose të plota që mund ti ndodhin për shkaqe të ndryshme.

Keni Pyetje ?

Shërbimi për klientët

Tel: +355 4 22 33 308
Whatsapp: +355 68 606 2829
Dëmet Motorike: +355 68 408 8436
Nr Jeshil: 0800 31 31

E hënë – E diel 24h
> [email protected]

  Kërkesë për ofertë

  Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

  Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme:

  Keni Pyetje ?

  Shërbimi për klientët

  +355 4 22 33 308
  E hënë – E diel 24h
  > [email protected]

   Kërkesë për ofertë

   Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

   Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme:

   KASKO

   Varianti 1

   Rreziqet e Siguruara:

   • Dëmtime Aksidentale
   • Thyerja e xhamave
   • Zjarr, Rrufe, Eksplozion
   • Katastrofat Natyrore
   • Vjedhja
   • Vjedhja e pjesshme
   • Dëmtim ne parkim nga mjet tjetër
   • Dëmtimi nga akte keqdashëse
   • KASKO me mbulim jashte Shqiperise, ofrohet falas sherbimi AutoSOS per 1 vit per qarkullim ne Europe.


   Kushtet e përgjithshme

   Informacion për Taksa e Tatime

   Më shumëMë pak
   Llogarit Online

   KASKO

   Varianti 2

   Rreziqet e Siguruara:

   • Dëmtime Aksidentale
   • Thyerja e xhamave
   • Zjarr, Rrufe, Eksplozion
   • Katastrofat Natyrore
   • Vjedhja
   • Dëmtim ne parkim nga mjet tjetër
   • Dëmtimi nga akte keqdashëse
   • KASKO me mbulim jashte Shqiperise, ofrohet falas sherbimi AutoSOS per 1 vit per qarkullim ne Europe.


   Kushtet e përgjithshme

   Informacion për Taksa e Tatime

   Më shumëMë pak
   Llogarit Online

   KASKO

   Varianti 3

   Rreziqet e Siguruara:

   • Dëmtime Aksidentale
   • Thyerja e xhamave
   • Zjarr, Rrufe, Eksplozion
   • Katastrofat Natyrore
   • Vjedhja
   • Dëmtim ne parkim nga mjet tjetër
   • KASKO me mbulim jashte Shqiperise, ofrohet falas sherbimi AutoSOS per 1 vit per qarkullim ne Europe.


   Kushtet e përgjithshme

   Informacion për Taksa e Tatime

   Më shumëMë pak
   Llogarit Online

   KASKO

   Varianti 4

   Rreziqet e Siguruara:

   • Dëmtime Aksidentale
   • Thyerja e xhamave
   • Zjarr, Rrufe, Eksplozion
   • Katastrofat Natyrore
   • Dëmtim ne parkim nga mjet tjetër
   • KASKO me mbulim jashte Shqiperise, ofrohet falas sherbimi AutoSOS per 1 vit per qarkullim ne Europe.


   Kushtet e përgjithshme

   Informacion për Taksa e Tatime

   Më shumëMë pak
   Llogarit Online

   KASKO

   Varianti 5

   Rreziqet e Siguruara:

   • Dëmtime Aksidentale
   • Thyerja e xhamave
   • Dëmtim ne parkim nga mjet tjetër
   • KASKO me mbulim jashte Shqiperise, ofrohet falas sherbimi AutoSOS per 1 vit per qarkullim ne Europe.


   Kushtet e përgjithshme

   Informacion për Taksa e Tatime

   Më shumëMë pak
   Llogarit Online

   MBULIMET

   Dëmtime aksidentale:
   Përplasja me një objekt fiks ose të lëvizshëm. Dalja nga rruga apo përmbysja e mjetit.

   Thyerja e xhamave:
   Plasaritja/thërmimi i xhamave të përparme, të pasëm, anësore, të tavaneve të lëvizshëm si dhe xhamave të fenereve, shkaktuar nga goditja e një objekti të lëvizshëm

   Zjarr, Rrufe, Eksplozion:
   Zjarri dhe eksplozioni që vijnë nga faktorë të jashtëm dhe përfshijnë mjetin e siguruar. Rrufeja mbi mjetin motorik.

   Katastrofat natyrore:
   Stuhia, breshëri, dëbora, tufani, përmbytja, vërshimi, renia e objekteve te ndryshme si pasoje e katastrofave natyrore.

   Vjedhja dhe Vjedhja e pjesshme:
   Vjedhja totale e mjetit dhe vjedhja e aksesorëve ose elementeve të përfshirë në katalogun e prodhimit, përjashtohen pasqyrat, gomat, disqet.

   Dëmtim në parkim nga mjet tjetër:
   Dëmtime nga një mjet i lëvizshëm i paidentifikuar

   Dëmtime nga akte keqdashëse:
   Dëmet e ndodhura nga veprime të kryera në mënyrë të qëllimshme apo keqdashëse nga palë të treta pa dijeninë e të siguruarit.

   Jashtë territorit të Shqipërisë:
   Të gjitha mbulimet e zgjedhura më sipër do të jenë të vlefshme si brenda dhe jashtë territorit të Shqipërisë. Këtu përfshihen vendet anëtare të EU si dhe Kosovë, Maqedoni, Mal i Zi, Serbi, Turqi, Rusi.

   SI DUHET TË VEPRONI NË RAST DËMI ?

   Njoftoni aksidentin në numrin e emergjencës 112

   Bëni 3-4 foto dixhitale të mjeteve të përfshira në vendgjarje dhe të vendit të ngjargjes

   Njoftoni Degën/Agjencinë më të afërt të SIGAL UNIQA.

   Merr një kopje të proces-verbalit të policisë

   Mos riparoni mjetin pa njoftuar dhe pa marrë me parë miratimin e SIGAL UNIQA

   Përgatisni dosjen e dëmit dhe dorëzojeni tek një Degë e SIGAL UNIQA,së bashku me policën origjinale KASKO

   Keni Pyetje ?

   Shërbimi për klientët

   +355 4 22 33 308
   E hënë – E diel 24h
   > [email protected]

    Kërkesë për ofertë

    Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

    Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme: