Kreu » Rreth Nesh » UNIQA Insurance Group

UNIQA Insurance Group

Një prej kompanive më të mëdha të sigurimeve në Europën Qendrore dhe Lindore
Që nga viti 1811, njerëzit na kanë besuar dhe janë siguruar tek ne. Duke u kujdesur për më shumë se 16 milionë njerëz në 18 vende, ne e shohim si misionin tonë për të përmirësuar jetën e klientëve tanë dhe familjeve të tyre si shoqërues të besueshëm dhe si trajnerë frymëzues me oferta dhe shërbime inovative që janë të rëndësishme çdo ditë, ndërsa në të njëjtën kohë duke përdorur forcën tonë të kombinuar në të njëjtën mënyrë për të mbështetur zhvillimin e qëndrueshëm dhe të përgjegjshëm të kompanisë dhe mjedisit tonë. Grupi UNIQA është një nga kompanitë kryesore të sigurimeve në tregjet e tij kryesore të Austrisë dhe Evropës Qendrore dhe Lindore (EQL).

Rreth 21,200 punonjës dhe partnerë ekskluzivë të shitjeve u shërbejnë më shumë se 16 milionë klientëve në 18 vende. UNIQA është grupi i dytë më i madh i sigurimeve në Austri me një pjesë tregu prej rreth 21 për qind. Në rajonin e rritjes së EQL-së, UNIQA është e pranishme në 15 tregje: Shqipëri, Bosnjë dhe Hercegovinë, Bullgari, Kroaci, Çeki, Hungari, Kosovë, Mal të Zi, Maqedoninë e Veriut, Poloni, Rumani, Rusi, Serbi, Sllovaki dhe Ukrainë. Përveç kësaj, kompanitë e sigurimeve në Zvicër dhe Lihtenshtajn janë gjithashtu pjesë e Grupit UNIQA.

Që prej 23 mars 2007 SIGAL është pjesë e një prej grupeve më të mëdha financiare në Austri, UNIQA Insurance Group i cili është aksioneri më i madh me rreth 87% të aksioneve.

UNIQA DATA

200 Vjet Eskperience
18 Shtete
21.000 Punonjes dhe partnere ekskluzive
16 Milion Kliente