Kreu » Rreth Nesh » Inovacion

INOVACION

Realizuam projektin unik, Audiobooks.al, i pari dhe i vetmi në Shqipëri, ku mund të dëgjoni nga celulari apo kompjuteri librat më të mirë në çdo cep të botës.

Degjo Libra

Për ti sjellë edhe më pranë Shqipërisë bashkëkombasit tanë anembanë globit, realizuam paltformën unike SHQIPERIA LIVE ku mund të ndiqen 24 orë të gjitha qytetet e Shqipërisë dhe të merren informacione mbi sigurimet dhe të tjera informacione.

Shiko Live TV

Që prej vitit 2009, Klubi i Artit dhe Kulturës SIGAL UNIQA ka shërbyer për promovimin e shumë artistëve të rinj dhe të afirmuar në fushën e letërsisë, muzikës dhe arteve pamore. Gjatë vitit 2012 në Klubin e Artit janë zhvilluar dhjetëra aktivitete kulturore ndër të cilat ekspozita pikture, mbrëmje muzikore, portrete artistësh, promovime librash dhe seminare me tematika të ndryshme. Klubi i Artit dhe Kulturës SIGAL UNIQA është një shtëpi libri, një galeri arti dhe sallë muzike; thënë ndryshe një vend që mbledh të tre artet në një dhe ju jep mundësinë e kalimit të orëve sa çlodhëse aq edhe informuese mbi emrat e rinj dhe punët më të fundit të artistëve shqiptarë dhe të huaj. Që prej vitit 2013, pjesë e Klubit të Artit është Orkestra e Harqeve e përbërë nga 15 instrumentistë profesionistë.

Lexo Detajet

Keni Pyetje ?

Shërbimi për klientët

Tel: +355 4 22 33 308
Whatsapp: +355 68 606 2829
Dëmet Motorike: +355 68 408 8436
Nr Jeshil: 0800 31 31

E hënë – E diel 24h
> [email protected]

Kemi ndertuar te vetmin muze sigurimesh ne rajon, ku tregojme historikun e tregut privat te sigurimeve ne Shqiperi dhe zhvillimin e tij pergjate viteve. Muzeu mund te vizitohet pa pagese, nga e hena deri te premten, nga grupe prej 5-10 personash.

Vizito Muzeun

Keni Pyetje ?

Shërbimi për klientët

+355 4 22 33 308
E hënë – E diel 24h
> [email protected]