SIGAL UNIQA është zgjedhja për një jetë më të mirë.
#startyourbetter

Si kompania lidere e sigurimeve në Shqipëri, ne e dimë se janë punonjësit tanë
ata që formësojnë të ardhmen e SIGAL UNIQA.

Punonjësit tanë janë të ndryshëm në origjinë, interesa dhe aftësi, por të bashkuar në punën tonë për një jetë më të mirë – për klientët tanë, si edhe për veten tonë. Kjo është arsyeja përse ne po kërkojmë për punonjës që ndajnë pasionin tonë për shërbime të klasit të parë dhe qëndrimi ynë pozitiv, formues në shoqëri dhe në botë.

Bëhu pjesë e ekipit të SIGAL UNIQA:

  • Ne jemi të orientuar nga e ardhmja dhe gati për ndryshimin
  • Ne jemi vlerësues
  • Ne fokusohemi tek njerëzit
  • Ne japim më shumë hapësirë për zhvillim personal
  • Ne jemi të ndryshëm – ashtu si punët tona
  • Ne kemi një angazhim të qartë ndaj qëndrueshmërisë

Krenarë për barazinë gjinore në burimet njerëzore të stafit tonë

“Përzgjedhja dhe menaxhimi i stafit në 24 vjet obligim dhe kënaqësi. Padyshim që merita, mirënjohja dhe falënderimet më të mëdha i shkojnë stafit, një staf me profesionistë të vërtetë, të përkushtuar ndaj punës dhe të motivuar për të bërë gjithmonë më të mirën.”
Alma Totokoçi, Zv. Drejtore e Përgjithshme e SIGAL UNIQA Group AUSTRIA

Puno në SIGAL UNIQA

#startyourbetter @UNIQA - mundësi punësimi në SIGAL UNIQA. Mëso më shumë dhe apliko.

Nuk është pozicioni i duhur për ty?

Nuk ka problem! Thjesht na dërgoni aplikimin tuaj.

Pjesë e UNIQA Insurance Group

22,000 punonjës

- 6,000 prej tyre ne Austri.

18 shtete

UNIQA operon në 18 shtete në Europën Qëndore dhe Lindore.

UNIQA është vlerësuar nga Forbes

Punëdhënësi më i Mirë në Botë" 2021-2022. Jemi krenarë!