Shërbime dhe Kontakte

Drejtoria e Përgjithshme
Qendra e Biznesit SIGAL
Blv. Zogu I, Nr.1, Tiranë
Tel: +355 4 22 333 08
E-mail: info@sigal.com.al
Nr. Jeshil: 08003131

Zyrat në Shqipëri

Për të parë listën e sigurimeve që keni prerë online tek SIGAL UNIQA  jeni të lutur të klikoni më poshtë.

Kliko këtu për më shumë

Informohuni mbi procedurat që duhen ndjekur për të raportuar shpejt dhe thjeshtë dëmin që keni pësuar nëse keni një prej sigurimeve të mëposhtme:

Sigurim shëndeti
Sigurim pronë
Sigurim TPL i makinës
Sigurim KASKO i makinës

Më shumë

Për të kërkuar shërbimin e infermierisë në shtëpi, mund të kontaktoni me partnerin tonë SIL.CO shp-Infermiere Express 24 h në numrin e tel: 042404961

Ne bashkëpunojmë me klinikat dhe spitalet më të mira private në Shqipërinë për tju ofruar ndihmë mjekësore kudo ku ju nevojitet.>

 • Rrjet i gjerë
 • Të gjitha specialitetet
 • Në të gjithë Shqipërinë

Shikoni rrjetin mjekësor

Klubi i Shëndetit ‘SIGAL UNIQA Vital Club” është i pari dhe i vetmi klub shëndeti në Shqipëri i cili krahas fizioterapisë ofron trajtime për:

 • Problemet neurologjike
 • Problemet Rheumatologjike
 • Problemet muskulo-faciale
 • Rehabilitimi Post-traumatik dhe Post Operator

Lista e trajtimeve

SIGAL UNIQA ka ndërtuar të parën dhe të vetmen klinikë lëvizëse mjekësore në Shqipëri, e cila ofron një gamë të gjerë ekzaminimesh mjekësore, si vizita, echo, matje sheqeri, vizitë ORL etj.
Që prej vitit 2015, SIGAL UNIQA VitalTruck u ka ardhur në ndihmë qindra-mijëra klientëve dhe qytetarëve në çdo cep të Shqipërisë, duke u ofruar atyre shërbime mjekësore falas.

Klinika lëvizëse profili

Klubi i Artit dhe Kulturës SIGAL UNIQA është një shtëpi libri, një galeri arti dhe sallë muzike; thënë ndryshe një vend që mbledh të tre artet në një dhe ju jep mundësinë e kalimit të orëve sa çlodhëse aq edhe informuese mbi emrat e rinj dhe punët më të fundit të artistëve shqiptarë dhe të huaj. Që prej vitit 2013, pjesë e Klubit të Artit është Orkestra e Harqeve e përbërë nga 15 instrumentistë profesionistë.

 • Promovim libri
 • Muzikë dhome
 • Ekspozita arti figurativ
 • Seminare

Klubi i artit broshura 2017
Klubi i artit broshura 2016
Klubi i artit broshura 2014-2015 
Klubi i artit broshura 2013

Në përputhje me udhëzimin e Autoritetit të Mbikqyrjes Financiare, çdo policë sigurimi TPL duhet të shitet vetëm nëpërmjet regjistrit elektronik online dhe nënshkrimi i tyre të bëhet vetëm nga ndërmjetësit në sigurime ose nga punonjës të shoqërive të sigurimit, të licencuar nga AMF.

Verifiko policën