Sigurimi Jetë Plus

Sigurimi Jetë Plus ofrohet vetëm nga SIGAL UNIQA. Përmes këtij sigurimi mbulohen shpenzimet mjekësore në rast diagnostikimi me një sëmundje kritike dhe trajtimi në spitalet më të mira jashtë Shqipërisë. Për të marrë ofertën e personalizuar të sigurimit, lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm.

Trajtohu në të gjithë botën për sëmundjet serioze
me siguracionin ‘Jetë Plus’

Merr një ofertë duke plotësuar formularin

Polica "Jetë Plus" mbulon:

 • Trajtimin mjekësor të tumoreve malinje
 • Bypass të arterieve koronare
 • Ndërrimin dhe riparimin e valvulave të zemrës
 • Transplant i organeve dhe indeve të dhuruesve të gjallë (rastet e leuçemisë)
 • Neurokirurgjinë (ndërhyrje në kokë dhe në shtyllën kurrizore)

Polica "Jetë Plus" gjithashtu mundëson:

 • Opinion të dytë mjekësor për diagnozën e identifikuar nga specialistët më me reputacion në atë fushë
 • Përzgjedhje të spitalit më të mirë për diagnozën e identifikuar
 • Limite të larta mbulimi, deri në 1 milion Euro
 • Mbulim të shpenzimeve të udhëtimit dhe akomodimit nga fillimi deri në fund të trajtimit
 • Shpenzimet e të afërmit që shoqëron pacientin dhe shpërblim monetar për çdo ditë qëndrimi, deri në 60 ditë
Loading

Pyetjet më të shpeshta

Çfarë ndodh nëse kërkoj ndihmë apo këshilla?

 • Nëse kërkoni ndihmë apo këshilla na kontaktoni from 8 am to 4.30 pm
 • E-mail: [email protected]
 • Në rast urgjence mos hezitoni të telefononi në 04 2 233 308

A duhet të kërkoj miratim për çdo shërbim mjekësor që marr?

Është kërkesë e kontratës që ju të kërkoni autorizim paraprak për këto shërbime:

 • Shtrim në spital
 • Kirurgji ditore
 • Evakuim mjekësor me ambulancë ajrore

Ku ndryshojnë sëmundjet kronike nga sëmundjet paraekzistuese?

Një sëmundje kronike ështa ajo diagnozë për të cilën nuk njihet trajtim shërues, si për shembull :Azma apo Diabeti. Një sëmundje paraekzisutese është ajo sëmundje e cila ka shfaqur simptoma për herë të parë përpara se mbulimi në sigurim të fillonte, apo ajo diagnozë që është pasojë e drejtpërdrejtë e një diagnoze tjetër të njohur dhe diagnostikuar.

Dëshironi të dini më shumë për produktet tona?
Na kontaktoni.

Ekipi ynë i specialistëve do t'ju ndihmojë të:

 • Mësoni për paketat dhe përfitimet e produkteve tona
 • Merrni një ofertë individuale
 • Planifikoni një takim personal
 • Zgjidhni shërbimin e duhur për ju

Na Telefononi falas në 0800 31 31

  Emri *

  Emaili *

  Nr. Cel *

  Të dhënat tuaja personale do të përdoren vetëm për qëllimin e ofrimit të informacionit shtesë rreth produkteve të SIGAL UNIQA