Sigurimi i shëndetit në udhëtim

Gjatë udhëtimeve për punë, turizëm apo shkollim, kujdesuni që të keni gjthmonë sigurimin e shëndetit me vete.
Përmes sigurimit SIGAL UNIQA mbulon shpenzimet për emergjenca mjekësore gjatë udhëtimit (brenda ose jashtë Shqipërisë).

  • Shpenzimet për emergjenca mjekësore në rast sëmundje apo aksidenti jashtë Shqipërisë
  • Vonesë të Bagazheve

Bli Online


  • Shpenzimet për emergjenca mjekësore në rast sëmundje apo aksidenti në Shqipëri
  • Evakuim mjekësor dhe riatdhesim
  • Emergjenca dentare

Bli Online


  • Shpenzimet për emergjenca mjekësore në rast sëmundje apo aksidenti
  • Sipas specifikave të ambasadave për të rinjtë që aplikojnë për vizë studentore

Bli Online


Keni Pyetje?

+ 355 4 2233 308 Hëne - Premte: 8.00 - 16.00 info@sigal.com.al