Sigurimet e Pasurisë dhe Garancisë

SIGAL UNIQA ofron të gjitha llojet e sigurimeve që i duhen çdo familje apo biznesi.

SIGAL UNIQA është kompania më e madhe e sigurimeve në Shqipëri.

Për më tepër, SIGAL UNIQA ofron edhe shërbimin e asistencës 24 orë, që do t'ju ndihmojë në rastin e një emergjence. Kjo do t'ju japë një ndjenjë të sigurisë dhe do të reduktojë stresin në rastin e një situatë emergjente.

Sigurimi i shtëpisë

Sigurimi i shtëpisë

 • Paketa Silver
 • Paketa Standard
palët e treta

Sigurimi i përgjegjësive të palëve të treta

Me sigurimin e përgjegjësisë mund të qëndroni i qetë nëse si pasojë e një zjarri apo përmbytje në pronën tuaj, dëmtohet edhe prona e fqinjit.

Sigurimi i pronës

Sigurimi i pronës/ dyqanit/ magazinës

Siguroni biznesin në rast:

 • Zjarri, përmbytje, tërmeti, thyerja e xhamave
 • Dëmtim/ humbje e mallit
 • Dëmtim i inventarit fizik
Sigurimi i Përgjegjësive

Sigurimi i Përgjegjësive

 • Publike
 • Profesionale
 • Produktit
 • Hoteleve dhe Restorante
 • Punedhenesit
Garancitë Financiare

Garancitë Financiare

Që të mos bllokoni paratë tuaja, kërkoni sigurimet:

 • Garanci Oferte
 • Garanci Paradhënie
 • Garanci Kontrate
Sigurimi i Agrokultures

Sigurimi i Agrokultures

Ndryshimet e shpeshta të kushteve klimaterike bëjnë që sektorët e bujqësisë dhe blegtorisë të jenë shumë të ekspozuar ndaj rreziqeve natyre.

Humbjet për çdo fermer apo pronar të bizneseve për këto sektorë mund të jenë të pa përballueshme, duke rrezikuar kështu vazhdimësinë e tij.

Për të shmangur shqetësimet, e për të patur stabilitet në prodhim, sigurimi te SIGAL UNIQA ndaj rreziqeve të ndryshme në bujqësi dhe blegtori është i domosdoshëm.

Sigurimet Inxhinierike

Sigurimet Inxhinierike

Siguroni biznesin gjatë ndërtimit/montimit:

 • Sigurimet gjatë ndërtimit
 • Sigurimet gjatë montimit
 • Sigurimi i Makinerive

Dokumente (2)

Shihni të gjitha detajet në dokumentat tona të informacionit për produktin e sigurimit:

Pyetjet më të shpeshta

Sa kushton sigurimi i shtëpisë?

Sigurimi i shtëpisë nga zjarri dhe tërmeti kushton 1 euro/m2 ne vit. Ju mund të llogarisni çmimin online këtu.

Çfarë mbulon sigurimi i shtëpisë?

Sigurimi i shtëpisë përfshin disa lloje mbulimi.

MBULIMIN E BANESËS: E gjithë ndërtesa dhe të gjitha punimet me mure e me dritare, duke përfshirë edhe dritaret e bravat, si dhe themelet e bodrumeve;

MBULIMIN E PASURIVE PERSONALE: Gjërat tuaja “Mobiljet, orenditë, pajisjet, rrobat e çdo gjë që shërben për përdorim në shtëpi, për përdorim personal dhe për përdorim zyre private”);

Dëshironi të dini më shumë për produktet tona?
Na kontaktoni.

Ekipi ynë i specialistëve do t'ju ndihmojë të:

 • Mësoni për paketat dhe përfitimet e produkteve tona
 • Merrni një ofertë individuale
 • Planifikoni një takim personal
 • Zgjidhni shërbimin e duhur për ju

Na Telefononi falas në 0800 31 31

  Emri *

  Emaili *

  Nr. Cel *

  Të dhënat tuaja personale do të përdoren vetëm për qëllimin e ofrimit të informacionit shtesë rreth produkteve të SIGAL UNIQA