Kreu » Sigurimi i jetës dhe Pension privat

Sigurimi i jetës dhe Pension privat

Me sigurimin e jetës përfitoni mbrojtje financiare dhe qetësi mendjeje në rast fatkeqësie

  • Sigurimi i jetës me afat
  • Sigurimi i jetës për kredi

Për më shumë informacioni klikoni në faqen zyrtare të SIGAL Life UNIQA Group Austria: www.sigallife.al

Më shumë Më pak Lexo Detajet

Me paketat e sigurimit të jetës me kursim mund të siguroni jetën dhe të kurseni për një kohë dhe vlerë që e caktoni vetë.
Sigurimi i jetës me kursim:

  • Sot për nesër
  • Kasa për fëmijë

Për më shumë informacione klikoni në faqen zyrtare të SIGAL Life UNIQA Group Austria: www.sigallife.al

Më shumë Më pak Lexo Detajet

Fondi i Pensioneve Private SIGAL LIFE UNIQA ju fton që të mendoni për pensionin tuaj sa më herët të jetë e mundur në mënyrë që të ruani të njëjtin standard jetese edhe në moshën e pensionit.
Sigurimi i jetës me kursim:

Për më shumë informacione klikoni në faqen zyrtare të Fondit të Pensioneve SIGAL: www.fppsigal.com.al

Më shumë Më pak Lexo Detajet

Keni Pyetje ?

Shërbimi për klientët

Tel: +355 4 22 33 308
Whatsapp: +355 68 606 2829
Dëmet Motorike: +355 68 408 8436
Nr Jeshil: 0800 31 31

E hënë – E diel 24h
> [email protected]

    Kërkesë për ofertë

    Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

    Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme: