Kreu » Shendet dhe aksidente » Sigurimi i Shëndetit

Sigurimi i Shëndetit

Sigurimi privat i shëndetit është mundësi për mbulimin 100% të kostove financiare që duhet të përballojë çdo individ në rast se pëson një aksident apo sëmundje të papritur.

SIGAL UNIQA ofron paketa sigurimi individuale dhe familjare, të cilat ofrojnë mbulimin e ekzaminimeve shëndetësore duke filluar nga check up-i rutinë vjetor; trajtimet mjekësore në rast sëmundje apo aksidenti, si dhe shpenzimet në rast ndjekje të shtatzanisë në spitalet private brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Mbulimi Standart

Sa kushton?

Primi (çmimi) vjetor/ person: 250-525 Euro

Maksimumi i shpenzimeve mjekësore që mbulohen në vit 50,000 Euro


Zona e mbulimit?

Spitalet & klinikat privatë në:

Shqipëri


  Mbulimet në rast shtrimi në spital:


 • Dhomë në Spital: Dyshe
 • Shpenzimet për kirurgët, mjekët, specialistët dhe anestezistët
 • Kujdes intesiv
 • Kontroll diagnostikues, përfshirë ato pathologjike, rreze X, Ct, MRI, PET
 • Fizioterapi
 • Radioterapi dhe kimioterapi
 • Ilaçet e këshilluara nga mjeku dhe fashat
 • Shërbimi i ambulancës në rrugë

  Mbulimet në rast mos-shtrimi në spital


 • Shpenzime për mjekun e përgjithshëm dhe specialist,
 • Kontrolle diagnostikuese, përfshirë ato pathologjike, me rreze X, CT, MRI, PET, Shintigrafi
 • Check up (Kujdesi parandalues)
 • Kirurgji ditore
 • Medikamente mjekësore të këshilluara nga mjeku

Kushtet e përgjithshme

Informacion për Taksa e Tatime

Më shumëMë pak
Na Kontakto

Mbulimi i Argjendtë

Sa kushton?

Primi (çmimi) vjetor/ person: 700 – 1450 Euro

Maksimumi i shpenzimeve mjekësore që mbulohen në vit 150,000 Euro


Zona e mbulimit?

Spitalet & klinikat privatë në:

Austri ose Itali

Shqipëri

Kosovë

Maqedoni

Turqi


  Mbulimet në rast shtrimi në spital:


 • Dhomë në Spital: Dyshe
 • Transport për trajtim jashtë Shqipërisë
 • Shpenzimet për kirurgët, mjekët, specialistët dhe anestezistët
 • Shpezimet për materialet dhe qeraja e dhomës së operimit
 • Kujdes intesiv
 • Kontroll diagnostikues, përfshirë ato pathologjike, rreze X, Ct, MRI, PET
 • Fizioterapi
 • Radioterapi dhe kimioterapi
 • Ilaçet e këshilluara nga mjeku dhe fashat
 • Shpenzime për strehimin e një prindi që shoqëron një të mitur nën 16 vjeç
 • Riatdhesim:evakuim mjekësor me ambulancë ajrore të specializuar

  Mbulimet në rast mos-shtrimi në spital


 • Shpenzime për mjekun e përgjithshëm dhe specialist
 • Kontrolle diagnostikuese, përfshirë ato pathologjike, me rreze X, CT, MRI, PET, Shintigrafi
 • Check up (Kujdesi parandalues)
 • Kirurgji ditore
 • Medikamente mjekësore të këshilluara nga mjeku

Kushtet e përgjithshme

Informacion për Taksa e Tatime

Më shumëMë pak
Na Kontakto

Mbulimi i Artë

Sa kushton?

Primi (çmimi) vjetor/ person: 1100-2000 Euro

Maksimumi i shpenzimeve mjekësore që mbulohen në vit 150,000 Euro


Zona e mbulimit?

Spitalet & klinikat privatë në:

Të gjithë botën

(Përjashtuar: SHBA, Kanada, Zvicër, Japoni, Hong-Kong)


  Mbulimet në rast shtrimi në spital:


 • Dhomë në spital: Private
 • Transport për trajtim jashtë Shqipërisë
 • Shpenzimet për kirurgët, mjekët, specialistët dhe anestezistët
 • Shpezimet për materialet dhe qeraja e dhomës së operimit Kujdes intesiv
 • Kontroll diagnostikues, përfshirë ato pathologjike, rreze X, Ct, MRI, PET
 • Fizioterapi
 • Radioterapi dhe kimioterapi
 • Trajtim psikiatrik
 • Shpenzime për strehimin e një prindi që shoqëron një të mitur nën 16 vjeç
 • Riatdhesim: evakuim mjekësor me ambulancë ajrore të specializuar
 • Kujdes për shtatzani dhe lindje

  Mbulimet në rast mos-shtrimi në spital


 • Shpenzime për mjekun e përgjithshëm dhe specialist
 • Kontrolle diagnostikuese, përfshirë ato pathologjike, me rreze X, CT, MRI, PET, Shintigrafi
 • Check up (Kujdesi parandalues)
 • Kirurgji ditore
 • Medikamente mjekësore të këshilluara nga mjeku
 • Terapi mbështetëse (akupunturë, homopati, asteopati, kiroprakti)
 • Trajtim dentar emergjent

Kushtet e përgjithshme

Informacion për Taksa e Tatime

Më shumëMë pak
Na Kontakto

Keni Pyetje ?

Shërbimi për klientët

+355 4 22 33 308
E hënë – E diel 24h
> info@sigal.com.al

Kërkesë për ofertë

Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme: