Rreth nesh

SIGAL UNIQA Group Austria është një prej grupeve më të mëdha të sigurimeve në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut. Kompania është emri më i besuar i sigurimeve teksa në Shqipëri kryeson tregun prej vitit 2002, duke zënë rreth 30% të tij në Sigurimet e Jetës, Jo-Jetës dhe Pensionit Privat.

Kompania më e madhe dhe më e besuar e sigurimeve që prej vitit 1999

Kontakte-600x400px

SIGAL UNIQA Group Austria

Grupi SIGAL UNIQA është një prej grupeve më të mëdha të sigurimeve në rajon dhe përmbëhet nga 8 kompani në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.

fotot e vogla rreth nesh-01

UNIQA INSURANCE GROUP

UNIQA Insurance Group është lider në tregun e sigurimeve të Austrisë dhe të Europës Qendrore dhe asaj Lindore.

fotot-e-vogla-rreth-nesh-02

Përgjegjësia Sociale

SIGAL UNIQA mbështet vazhdimisht aktivitetet kulturore, artistike, sportive dhe sociale.

fotot e vogla rreth nesh-03

Media

Këtu mund të informoheni mbi të rejat edhe aktivitetet e fundit nga SIGAL UNIQA.

fotot e vogla rreth nesh-04

Karriera

Bëhuni pjesë e skuadrës më të suksesshme, energjike, profesionale dhe të përkushtuar!

inovacion-01

Inovacion

SIGAL UNIQA i kushton rëndësi të veçantë zhvillimit të teknologjisë. Ishim të parët me aplikacionin online nga ku mund të merren të gjitha informacionet mbi sigurimet.

Dëshironi të dini më shumë për produktet tona?
Na kontaktoni.

Ekipi ynë i specialistëve do t'ju ndihmojë të:

 • Mësoni për paketat dhe përfitimet e produkteve tona
 • Merrni një ofertë individuale
 • Planifikoni një takim personal
 • Zgjidhni shërbimin e duhur për ju

Na Telefononi falas në 0800 31 31

  Emri *

  Emaili *

  Nr. Cel *

  Të dhënat tuaja personale do të përdoren vetëm për qëllimin e ofrimit të informacionit shtesë rreth produkteve të SIGAL UNIQA