Sigurimi i dyqanit/magazinës

Zgjidhni një nga paketat e sigurimit të dyqanit/magazinës që ofron SIGAL UNIQA Group Austria:

Sigurimi i dyqanit/magazinës STANDARD

 

 • Zjarri
 • Rrufeja
 • Eksplozioni

 •   Kushtet e përgjithshme

Sigurimi i dyqanit/magazinës SILVER

 • Zjarri
 • Rrufeja
 • Shpërthimi
 • Tërmeti

 •   Kushtet e përgjithshme

Sigurimi i dyqanit/magazinës GOLD

 • Zjarri
 • Rrufeja
 • Shpërthimi
 • Tërmeti
 • Rrjedhje tubacionesh
 • Thyerje xhamash

 •   Kushtet e përgjithshme

Sigurimi i përgjegjësisë

Me sigurimin e përgjegjësisë mund të qëndroni i qetë nëse si pasojë e një zjarri apo përmbytje në pronën tuaj, dëmtohet edhe prona e fqinjit. Të gjitha përgjegjësitë ligjore dhe financiare do tju mbulohen nga SIGAL UNIQA pasi sigurimi juaj do të shërbejë për riparimin e dëmeve të shkaktuara në pronën e fqinjit.


 •   Kushtet e përgjithshme

Keni Pyetje?

+ 355 4 2233 308 Hëne - Premte: 8.00 - 16.00 info@sigal.com.al