Kreu » Contacts & Services

Contacts & Services

Drejtoria e Përgjithshme

Qendra e Biznesit SIGAL

Blv. Zogu I, Nr.1, Tiranë

Tel: +355 4 22 333 08

E-mail: [email protected]

Nr. Jeshil: 0800313

Zyrat në Shqiperi

SIGAL UNIQA ofron mundesine qe te prisni online siguracionet e shendetit, shtepise dhe makines si dhe ti menaxhoni ato ne cdo kohe.

Per te pare portofolin e sigurimeve qe keni prere online tek SIGAL UNIQA, hyni ne llogarine tuaj ne linkun e meposhtem.

Shiko Siguracionet

Informohuni mbi procedurat që duhen ndjekur për të raportuar shpejt dhe thjeshtë dëmin që keni pësuar nëse keni një prej ketyre sigurimeve:

Sigurim shëndeti
Sigurim prone
Sigurim makine

Lexo Detajet

Do you have any questions?

Please contact our customer service:

Tel: +355 4 22 33 308
Whatsapp: +355 68 606 2829
Green Number: 0800 31 31

Monday to Sunday 24h/day.
> [email protected]

Për të kërkuar shërbimin e infermierisë në shtëpi, mund të kontaktoni me partnerin tonë SIL.CO shp-Infermiere Express 24 h në numrin e tel: 042404961

Ne bashkëpunojmë me klinikat dhe spitalet më të mira private në Shqipërinë për tju ofruar ndihmë mjekësore kudo ku ju nevojitet.

Rrjeti Mjekesor

Klubi i Shëndetit ‘SIGAL UNIQA Vital Club” është i pari dhe i vetmi klub shëndeti në Shqipëri i cili krahas fizioterapisë ofron trajtime për:

  • Problemet neurologjike
  • Problemet Rheumatologjike
  • Problemet muskulo-faciale
  • Rehabilitimi Post-traumatik dhe Post Operator
Më shumë Më pak Lista e Trajtimeve

Në përputhje me udhëzimin e Autoritetit të Mbikqyrjes Financiare, çdo policë sigurimi TPL duhet të shitet vetëm nëpërmjet regjistrit elektronik online dhe nënshkrimi i tyre të bëhet vetëm nga ndërmjetësit në sigurime ose nga punonjës të shoqërive të sigurimit, të licencuar nga AMF.

Verifiko Policën

SIGAL UNIQA ka ndërtuar të parën dhe të vetmen klinikë lëvizëse mjekësore në Shqipëri, e cila ofron një gamë të gjerë ekzaminimesh mjekësore, si vizita, echo, matje sheqeri, vizitë ORL etj.Që prej vitit 2015, SIGAL UNIQA VitalTruck u ka ardhur në ndihmë qindra-mijëra klientëve dhe qytetarëve në çdo cep të Shqipërisë, duke u ofruar atyre shërbime mjekësore falas.

Lexo Detajet

Keni Pyetje?

Shërbimi për klientët

+355 4 22 33 308
E hënë – E diel 24h
> [email protected]