Sigurimi i shtëpisë

Mbroni investimin tuaj më të rëndësishëm. Siguroni shtëpinë, banesën, apartamentin tuaj tek SIGAL UNIQA.

Siguria e shtëpisë suaj është prioriteti ynë

Në jetë duam tu japim prioritet gjërave më të rëndësishme: familjes, shëndetit dhe shtëpisë ku jetojmë.
Të gjithë e dimë që jeta ndonjëhere sjell të papritura e rreziqe që mund të dëmtojnë pronën tonë ndaj sigurimi i shtëpisë është një domosdoshmëri.
Tashmë tek SIGAL UNIQA mund ta blini online brenda pak minutash dhe të kurseni kohë dhe para.

sigurimi i shtepise

Pse të zgjidhni sigurimin e shtëpisë dhe apartamentit tek SIGAL UNIQA?

SIGAL UNIQA është kompania më e madhe e sigurimeve në Shqipëri dhe ofron një gamë të gjerë të produkteve të sigurimeve.

Për më tepër, SIGAL UNIQA ofron edhe shërbimin e asistencës 24 orë, që do t'ju ndihmojë në rastin e një emergjence në shtëpi. Kjo do t'ju japë një ndjenjë të sigurisë dhe do të reduktojë stresin në rastin e një situatë emergjente.

Çfarë mbulon sigurimi i shtëpisë?

Në rastin e sigurimit të shtëpisë tek SIGAL UNIQA, ju do të keni mundësinë të zgjidhni mes disa opsioneve të ndryshme, siç janë: sigurimi kundër zjarrit, kushtet atmosferike, si dhe sigurimi kundër dëmtimeve nga tërmeti.

 • Zjarri
 • Rrufeja
 • Eksplozioni
 • Tërmeti
cfare mbulon sigurimi i shtepise

Paketa e sigurimi të shtëpisë dhe apartamentit

Standard Top SalesSilver
Rreziqet e Siguruara:
Zjarri
Rrufe
Eksplozion
Përplasjes ose rënies së një avioni, pjesëve ose ngarkesës së tij
Përpjekjeve për shuarjen e zjarrit, prishjeve ose lëvizjeve në lidhje me cdo njerën prej ngjarjeve të mësipërme në përputhje me kufirin e përcaktuar në Policë.
Tërmeti

Standard

Paketa standard mbulon rreziqet e mëposhtme:

 • Zjarr
 • Rrufe
 • Eksplozion
 • Përplasjes ose rënies së një avioni, pjesëve ose ngarkesës së tij
 • Përpjekjeve për shuarjen e zjarrit, prishjeve ose lëvizjeve në lidhje me cdo njerën prej ngjarjeve të mësipërme në përputhje me kufirin e përcaktuar në Policë.
Top Sales

Silver

Paketa silver mbulon rreziqet e mëposhtme:

 • Zjarr
 • Rrufe
 • Eksplozion
 • Përplasjes ose rënies së një avioni, pjesëve ose ngarkesës së tij
 • Përpjekjeve për shuarjen e zjarrit, prishjeve ose lëvizjeve në lidhje me cdo njerën prej ngjarjeve të mësipërme në përputhje me kufirin e përcaktuar në Policë.

Ofertat e SIGAL UNIQA Group Austria:

"Sigurimi i shtëpisë" i shoqëruar me TeleShëndet

Nëse bleni këtë siguracion me prim duke nisur nga 130 euro përfitoni falas edhe shërbimin novator “TeleShëndet”.

Me “TeleShëndet”, ju mund të konsultoheni me një mjek të licensuar, audio ose video, në çdo orë të ditës apo natës, për çdo shqetësim shëndetësor që mund të keni.

Pyetjet më të shpeshta

Sa kushton sigurimi i shtëpisë?

Sigurimi i shtëpisë nga zjarri dhe tërmeti kushton 1 euro/m2 ne vit. Ju mund të llogarisni çmimin online këtu.

Çfarë mbulon sigurimi i shtëpisë?

Sigurimi i shtëpisë përfshin disa lloje mbulimi.

MBULIMIN E BANESËS: E gjithë ndërtesa dhe të gjitha punimet me mure e me dritare, duke përfshirë edhe dritaret e bravat, si dhe themelet e bodrumeve;

MBULIMIN E PASURIVE PERSONALE: Gjërat tuaja “Mobiljet, orenditë, pajisjet, rrobat e çdo gjë që shërben për përdorim në shtëpi, për përdorim personal dhe për përdorim zyre private”);

Cilat dokumenta nevojitet për të siguruar shtëpinë?

Dokumentat që kerkohen për sigurimin e shtëpisë apo apartamentit janë:

– Kopje e certificates së pronësisë;

– 3-4 foto të shtëpisë nga brenda dhe jashtë.

A mund të paguaj sigurim e shtëpisë me këste?

Kushdo që të sigurojë shtëpinë ka mundësi ta blejë siguracionin duke e paguar me këste.

Kësti i parë, 60% e çmimit vjetor arkëtohet me lëshimin e sigurimit. Ndërsa kësti i dytë, 40%, pas 4 muajsh.

Dokumente (2)

Shihni të gjitha detajet në dokumentat tona të informacionit për produktin e sigurimit:

Produkte të ngjashme sigurimi

Sigurimi i përgjegjësisë

Sigurimi i përgjegjësisë

Me sigurimin e përgjegjësisë mund të qëndroni i qetë nëse si pasojë e një zjarri apo përmbytje në pronën tuaj, dëmtohet edhe prona e fqinjit.

Sigurimi 10 vjeçar i Përgjegjësisë së Ndërtuesit

Sigurimi 10 vjeçar i Përgjegjësisë së Ndërtuesit

Sipas Vendimit të Këshillit të Ministrave të gjithë ndërtuesit që shesin një pasuri të paluajtshme qoftë me funksion banimi apo biznesi duhet që t’i dorëzojnë blerësit një policë sigurimi me afat 10 vjeçar.

Dëshironi të dini më shumë për produktet tona?
Na kontaktoni.

Ekipi ynë i specialistëve do t'ju ndihmojë të:

 • Mësoni për paketat dhe përfitimet e produkteve tona
 • Merrni një ofertë individuale
 • Planifikoni një takim personal
 • Zgjidhni shërbimin e duhur për ju

Na Telefononi falas në 0800 31 31

  Emri *

  Emaili *

  Nr. Cel *

  Të dhënat tuaja personale do të përdoren vetëm për qëllimin e ofrimit të informacionit shtesë rreth produkteve të SIGAL UNIQA