Kreu » Shërbime dhe Kontakte » Rrjeti Yne Mjekesor

Rrjeti yne mjekesor

Ne bashkëpunojmë me klinikat dhe spitalet më të mira private në Shqipërinë për tju ofruar ndihmë mjekësore kudo ku ju nevojitet.

Gjeni klinikën / spitalin ku dëshironi dhe klikoni për të parë adresën e kontaktit për SIGAL UNIQA

Kujdesuni që të verifikoni nëse Klinika dhe Spitali ku keni planifikuar të mërrni shërbime, ka marrëveshje me SIGAL UNIQA duke kërkuar në listën më poshtë. Duke shkruar emrin e klinikës/spitalit që po kërkoni në hapësirën “vendodhja”, do t’ju shfaqen kontaktet e klinikës / spitalit që ka marrëveshje me SIGAL UNIQA.

Rrjeti Mjekësor TeleShëndet

Loading

Rrjeti Mjekësor Standard

Keni Pyetje

Shërbimi për klientët

Tel: +355 4 22 33 308
Whatsapp: +355 68 606 2829
Nr Jeshil: 0800 31 31

E hënë – E diel 24h
> [email protected]

  Kërkesë për ofertë

  Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

  Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme:

  Rrjeti Mjekësor Standard

  Keni Pyetje

  Shërbimi për klientët

  Tel: +355 4 22 33 308
  Whatsapp: +355 68 606 2829
  Nr Jeshil: 0800 31 31

  E hënë – E diel 24h
  > [email protected]

   Kërkesë për ofertë

   Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

   Ju lutemi plotësoni fushat e mëposhtme: