Blog

Archives

Categories

neighbor-women-saluting-eachother (1)

Me Sigurimin e Shtëpisë në SIGAL UNIQA, mes jush dhe fqinjve tuaj nuk do të ketë kurrë probleme

Çfarë ndodh nëse tavani i banesës së fqinjit tuaj dëmtohet për shkak të rrjedhjeve të tubacioneve në shtëpinë tuaj? Po

neighbor-women-saluting-eachother (1)

Me Sigurimin e Shtëpisë në SIGAL UNIQA, mes jush dhe fqinjve tuaj nuk do të ketë kurrë probleme

Çfarë ndodh nëse tavani i banesës së fqinjit tuaj dëmtohet për shkak të rrjedhjeve të tubacioneve në shtëpinë tuaj? Po

Dëshironi të dini më shumë për produktet tona?
Na kontaktoni.

Ekipi ynë i specialistëve do t'ju ndihmojë të:

 • Mësoni për paketat dhe përfitimet e produkteve tona
 • Merrni një ofertë individuale
 • Planifikoni një takim personal
 • Zgjidhni shërbimin e duhur për ju

Na Telefononi falas në 0800 31 31

  Emri *

  Emaili *

  Nr. Cel *

  Të dhënat tuaja personale do të përdoren vetëm për qëllimin e ofrimit të informacionit shtesë rreth produkteve të SIGAL UNIQA