Blog

Pse shitje online ?

Me përhapjen e kanaleve dixhitale që përdoreshin për të shitur të gjitha llojet e mallrave, ishte vetëm  çështje kohe që kjo valë te vinte edhe ne industrinë e sigurimeve dhe klientët u kthyen në internet për çdo gjë, nga blerja e sigurimit të makinave, në kërkesën për sigurimet motorike.

Falë përdorimit në rritje të smartfonëve dhe aplikacioneve, siguruesit janë në gjendje të arrijnë më mirë klientët e tyre nëpërmjet internetit dhe anasjelltas.

Kur e bleni sigurimin motorik online, mund të zgjidhni opsionet e ofruara dhe të bëni pagesën direkt. Meqenëse nuk ka dokumente fizike të kërkuara, kompanitë e sigurimeve përfitojnë nga kjo por ne te njejten kohe edhe vete klienti mbetet i kenaqur me lehtesine e sherbimit.

Për më tepër, meqenëse kompanitë e kartës së kreditit kanë sistem të shpërblimeve dhe zbritje në transaksionet në internet, kjo mund të sjellë uljen e çmimit edhe më tej kur blini sigurime motorike online.

 

Sigal Uniqa eshte e vetmja kompani ne Shqiperi qe ofron nje larmi produktesh sigurimesh online si Sigurimet motorike Tpl, Kasko, Karton jeshil, Kufitar. Gjithashtu Sigurimet e Shendetit dhe Shendetit ne Udhetim si edhe Sigurimin e Pasurise jane produkte qe Sigal ofron ne platformen online.

Sipas statistikave te brendshme, shitja online ne kompanine Sigal ka nje rritje drastike kjo si rrjedhoje edhe te perfitimit me nje cmim te favorshem te produkteve qe vete klientet jane te interesuar.

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë