Blog

PËRSE DUHET TË PËRGATITEMI PËR NJË AKSIDENT?

Shumica e lëndimeve ndodhin kur jeni duke u marrë me sport ose në shtëpi. Nëse do të jeni të siguauar, për këtë vendosni ju. Sepse aksidentet argëtuese nuk mbulohen nga sigurimet e parashikuara shëndetësore. Dhe kjo i godet shumë njerëz madje edhe dy herë.

 

LLOGARISNI PRIMIN TUAJ TANI:

Për paketat individuale dhe familjare të shëndetit:

https://sigal.com.al/shendet-dhe-aksidente/paketat-e-shendetit/

Tre arsye për të bërë sigurimin privat

  • Rikuperimi: Ne do të marrim përsipër kostot e shpëtimt pas aksidentit, nëse është e domosdoshme gjithashtu edhe helikopterin.
  • Tërheqja e menjëhershme: Për disa lloje lëndimesh/plagosjesh, ne do të paguajmë menjëherë shumën e përcaktuar të parave.
  • Paaftësia profesionale: Nëse ju nuk do të jeni në gjendje që të punoni pas një aksidenti, ne do t’ju paguajmë të paktën 100% të shumës së siguruar.

Gjasat e një dëmtimi apo paaftësie të përhershme fizike ose mendore mund të jenë të ulta. Por nëse ato nodhin, është më e rëndësishme që të keni burimet e duhura financiare për të kompensuar për humbjen e fitimeve ose për trajtimin mjekësor që mund të përbëjnë një barrë të jashtëzakonshme për ju dhe familjen tuaj.

Për sigurmin e shëndetit nga aksidentet:

https://sigal.com.al/shendet-dhe-aksidente/sigurimi-nga-aksidentet/

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë