Lajme

Një kompani si SIGAL Uniqa Group Austria – Pro Business, Klan

Misioni i kompanisë-Pagesa e dëmeve – Mbrojtja e qytetareve, klientëve mbi bazën e kontratave Një kompani shqiptare me standarte europiane si SIGAL UNIQA Group Austria e ka të qartë misionin e saj: të paguajë në kohë rekord dëmet dhe të mbrojë qytetarët mbi bazën e kontratave të sigurimit. Përgjatë 20 viteve punë, SIGAL Uniqa ka paguar më shumë se 300 milionë euro dëme, shifër kjo që tregon qartë seriozitetin, qëndrueshmërinë financiare dhe përgjegjshmërinë ndaj klientëve të saj. Vetëm për vitin 2018, SIGAL UNIQA ka paguar 20 milione euro deme, pjesen me te madhe te demeve te te gjithe tregut te sigurimeve ne Shqiperi.

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë