Blog

ATLETE ME SHTROJE TË “ZGJUARA”

Një shtrojë me xhel me një çip të integuar fuqie synon ofrimin e një mirëqenie më të mirë nëpërmjet mekanizmit të veprimit të terapisë së rezonancës magnetike nga koka tek deri tek këmbët.

Rreth 6 vite më parë, Sonja dhe Martin Masching u erdhi ideja e zhvillimit të një produkti shëndetësor që ju mund ta keni gjithmonë me vete: të quajtur “Powerinsole”, një shtrojë me xhel me një çip të integruar që supozohet se, stimulon qelizat duke përdorur rezonancën magnetike. Sipas prodhuesve, funksionaliteti i tij mbështet kryesisht mbi parimet e biofizikës dhe të mjekësisë së energjisë. Çipi i fuqisë synon mbështetjen e efekteve të sistemeve simpatike dhe parasimpatike. Diçka e tillë do të përmirësojë gjithashtu rrjedhjen e gjakut në indet qelizore, rritjen e përmbajtjes së oksigjenit dhe rritjen e furnizimit të ushqyesve.

Më pak lodhje, rigjenerim më i shpejtë

Efekti i dëshiruar: forcimi i sistemit imunitar, përshpjetimi i proceseve shëruese dhe përmirësimi i përgjithshëm i rigjenerimit, për shembull, pasi keni bërë sport. Për të përmirësuar efektivitetin e tyre, ‘Dartsch Scientific’, një institut për testimin e sistemeve të qelizave biologjike, iu kërkua që të kryente një vlerësim. Fillimisht ata duhet të testonin reaksionet inflamatore dhe potencialin e shërimit të dëmtimeve.

Studimi para-klinik

Biokimisti Peter Dartsch: “Në fillim isha më shumë skeptik rreth këtij produkti nga një perspektivë mjekësore plotësisht tradicionale. Shpjegimet mbi parimet e biofizikës dhe të mjekësisë së energjisë nuk është se më kënaqën edhe aq shumë gjithashtu. Megjithatë, duke qene se, unë jam një njeri njëherësh kurioz dhe pragmatik, por që e kam mësuar veten që të jem mendjehapur, ne e ekzaminuam fuqinë e këtyre shtrojeve me opsionet tona të testimit.”

Rezultatet

Peter Dartsch: “Studimet e qelizave biologjike kanë treguar se “Powerinsole” stimulon rigjenerimin e qelizave me thuajse 40% dhe gjithashtu redukton oksigjenin e tepërt reaktiv në inde. Të dyja situatat janë të rëndësishme për reduktimin e pasojave si pasojë e ngarkesës fizike dhe kështu të mirëqenies. Këto janë gjetjet laboratorike me qelizat e kultivuara.”

Megjithatë, eksperti thekson gjithashtu se, kjo është sigurisht vetëm pjesërisht e transmetueshme tek një organizëm i plotë. Qeniet njerëzore funksionojnë paksa ndryshe në jetë sesa si mund të reagojnë qelizat në një testim. Në anën tjetër, rezultatet e këtyre qelizave të testuara gjithashtu treguan se, parimi funksional i “Powerinsole” ka dukshëm efekte në nivel qelizor.

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë