Lajme

AFTËSIA PAGUESE E SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Koha e leximit: 2 minuta

NË ANALIZËN E FUNDIT TË AUTORITETIT TË MBIKËQYRJES FINANCIARE TË SIGURIMEVE, AFTËSIA PAGUESE E SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA ËSHTË 208.2%, SOLIDE DHE NË TEJKALIM TË KËRKESAVE LIGJORE TË AMF. GARANCI DHE STANDARDE EVROPIANE PËR KLIENTËT DHE PARTNERËT.

✔AMF vlerëson mjaftueshmërinë dhe tejkalimin e kërkesave ligjore të kapitalit të kompanisë në masën 130% (Deri më: 31.12.2020) dhe 208.2% (Deri më: 31.03.2021).

✔Provigjonet Teknike për periudhën 31 dhjetor 2020 ishin në masën 125.26%, ndërsa për periudhën 31 mars 2021 ishin në masën 126.3%, ku AMF vlerëson mjaftueshmërinë në mbulimin e Rezervave Financiare dhe përmbushjen maksimalisht të të gjitha detyrimeve ligjore nga SIGAL UNIQA Group AUSTRIA.

✔SIGAL UNIQA vijon të kryesojë vlerësimin dhe renditjen e klientëve and partnerëve të saj jo vetëm si kompania më e madhe e sigurimeve në vend, por si siguruesi më i besuar, më i përgjegjshëm dhe më i qëndrueshëm.

AFTESIA PAGUESE DHE REZERVAT TEKNIKE JANË TREGUESIT THEMELOR PËR NJË KOMPANI SIGURIMI, TË CILAT KLIENTËT DUHET T’I SHOHIN ME VËMENDJE PËRPARA SE TË SIGUROHEN.

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë