Rritemi më mirë së bashku!

Njihuni me një gamë të gjerë të produkteve dhe shërbimeve të sigurimeve që SIGAL UNIQA ofron për t'u siguruar që ju dhe të dashurit tuaj jeni mbrojtur në mënyrën e duhur. Siguroni jetën tuaj, shëndetin, pronën, makinën dhe më tepër, vetëm në SIGAL UNIQA Group Austria jetojmë më mirë së bashku!

healthins

Sigurimet e Shëndetit

Merrni online sigurimin e shëndetit në udhëtim dhe sigurimin për nxënës e studentë

testttt

Sigurimi i makinës

Merrni online siguracionet e detyrueshme të makinës (brenda dhe jashtë Shqipërisë)

home2

Sigurimi i Pronës

Mbroni shtëpinë ose biznesin tuaj nga fatkeqësitë natyrore dhe rreziqe të tjera

marina2svg

Sigurimet e Marinës

Siguroni mjetin tuaj lundrues për një udhëtim të rehatshëm dhe pa shqetësime

healthins

Merrni online sigurimin e shëndetit në udhëtim

testttt

Merrni online siguracionet e detyrueshme të makinës

home2

Mbroni shtëpinë ose biznesin tuaj

marina2svg

Siguroni mjetin tuaj lundrues

Siguroni pa hezituar mirëqenien tuaj shëndetësore

Thjesht! Gjithmonë! Kudo!

Një risi inovatore për të qenë pranë klientëve në çdo moment dhe për t’ju dhënë shërbimin e duhur shëndetësor. Mundësuar nga SIGAL UNIQA përmes teknologjisë më të fundit, Teleshëndet u lejon klientëve të konsultohen me mjekë të kualifikuar nga komoditeti i shtëpisë së tyre. Klientët mund të rezervojnë takime, të marrin receta dhe të ndjekin udhëzimet mjekësore në mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë, duke kontribuar kështu në përmirësimin e shëndetit dhe mirëqenies së tyre të përgjithshme.

Zgjidhja e duhur për të gjithë!

Përfitoni mbrojtje financiare të plotë dhe qetësi mendore në rast fatkeqësie. Ky sigurim është dizajnuar për të garantuar që ju dhe familja juaj të jeni të mbrojtur nga pasojat financiare të ngjarjeve të papritura, duke siguruar një mbështetje të besueshme në kohë të vështira. Jo vetëm një mburojë kundër pasojave të mundshme financiare, por gjithashtu një investim në të ardhmen tuaj dhe të dashurve tuaj.

Pse SIGAL ?

+1.2

milionë klientë

Në vitin 2007, SIGAL sh.a dhe UNIQA Group Austria nënshkruan një marrëveshje, duke e kthyer atë në aksionerin më të madh dhe që zotëron 86.9% të aksioneve. UNIQA numëron mbi 20 mijë punonjës, 10.1 milionë klientëve, 33 miliardë euro në asete dhe mbi 7 miliardë euro prime në vit.
Ky partneritet i shkëlqyer e rendit sot SIGAL UGA, si kompaninë lider më të suksesshme, më të madhe dhe më të besuar në sigurimet Jo Jetë dhe Jetë, i vlerësuar si i tillë nga rrjeti i klientëve dhe partnerëve të saj.

+25

vite eksperience në Shqipëri

SIGAL Uniqa Group Austria është një grup rajonal sigurimesh, me 8 kompani sigurimi Jetë dhe Jo-Jetë, Risigurime dhe Fond Pensionesh. SIGAL UGA është kompania e vetme që ofron të gjitha klasat e sigurimit me 42 produkte, me rreth 1,500 punonjës dhe agjentë, dhe mbi 900 zyra ku ajo operon dhe zhvillon aktivitetin e saj në 3 shtete: Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.

24/7

support

Ju kontraktoni dhe menaxhoni sigurimin tuaj tërësisht në internet. Në çdo kohë, kudo në Shqipëri.

Customers about us

I have been a client of UNIQA since 2010. I had been using child insurance and after the policy expired, I covered a large part of my son's education with the amount I received. At the moment I have active policies of Life Insurance, Property Insurance and Civil Liability Insurance for my automobiles. I am very happy with the service and the company in general. Good luck!

Name

name surname

I have been a client of UNIQA since 2010. I had been using child insurance and after the policy expired, I covered a large part of my son's education with the amount I received. At the moment I have active policies of Life Insurance, Property Insurance and Civil Liability Insurance for my automobiles. I am very happy with the service and the company in general. Good luck!

Name

name surname

I have been a client of UNIQA since 2010. I had been using child insurance and after the policy expired, I covered a large part of my son's education with the amount I received. At the moment I have active policies of Life Insurance, Property Insurance and Civil Liability Insurance for my automobiles. I am very happy with the service and the company in general. Good luck!

Name

name surname