Marina

Gjithçka që ju nevojitet për të qëndruar të sigurt në rrugë.

Llogarit ne pak minuta sa shkon siguracioni kasko i mjetit lundrues

osiguranje_plovila_130

Mjetet e vogla lundruese

Sigurimi i pergjegjesise se paleve te treta per mjetet e vogla lundruese.

 • Ligji nr. 10076 datë 12.02.2009 “Për sigurimin e detyrueshëm në sektorin e transportit”, këtu më poshtë do të quhet shkurtimisht Ligji. Rregullorja e Autoritetit të Mbikqyrjes Financiare miratuar me vendimin nr. 53, datë 25.06.2009 “Për trajtimin e dëmeve që mbulohen nga kontrata e sigurimit të detyrueshëm në sektorin e transportit.
 • Kushtet e Përgjithshme të kontratës për sigurimin e detyrueshëm të mbajtësve të motorëve të ujit (JET),skafeve,yachtet,motobarka, për përgjegjësinë ndaj palëve të treta
12037996_875412102579260_8820738104465840306_n

Sigurimi Kasko / HULL

Sigurimi kasko i mjetit lundrues mbulon:

 • Të gjitha rreziqet të humbjeve apo dëmtimeve fizike që shkaktohen nga aksidente që përfshijnë edhe vjedhjen
 • Defekte të trashëguara apo veprime neglizhente apo të qëllimshme të çdo personi, me kusht që këto veprime neglizhente apo të qëllimshme si edhe humbjet apo dëmet që lindin prej tyre do të ndodhin gjatë periudhës së mbuluar nga ky siguracion.
foto-biznes-mall-ne-trasport

Sigurimi i mallit në transport

Siguroni mallin nga te gjitha rreziqet gjate transportit:

 • Tokësor
 • Ajror
 • Detar

Dëshironi të dini më shumë për produktet tona?
Na kontaktoni.

Ekipi ynë i specialistëve do t'ju ndihmojë të:

 • Mësoni për paketat dhe përfitimet e produkteve tona
 • Merrni një ofertë individuale
 • Planifikoni një takim personal
 • Zgjidhni shërbimin e duhur për ju

Na Telefononi falas në 0800 31 31

  Emri *

  Emaili *

  Nr. Cel *

  Të dhënat tuaja personale do të përdoren vetëm për qëllimin e ofrimit të informacionit shtesë rreth produkteve të SIGAL UNIQA