Blog

Vijmë aty ku ndodheni ju/ Ja ku mund të blini çdo siguracion të SIGAL UNIQA Group Austria

SIGAL UNIQA Group Austria, kompania më e madhe e sigurimeve në Shqipëri dhe me aktivitet edhe në Kosovë e Maqedoninë e Veriut, me qëllim përafrimin me kompanitë më të mira në botë dhe për t’ua lehtësuar përditshmërinë mbi 1 milion klientëve të saj, ka kontribuar dhe po kontribuon shumë edhe në teknologji me platforma të cilat u lejojnë atyre të kenë akses më të lehtë në çdo siguracion të nevojshëm.

Ju ka mbaruar siguracioni i automjetit? Doni të rinovoni sigurimin e pronës apo të shëndetit? Doni të shkoni me pushime jashtë Shqipërisë dhe duhet të pajiseni me siguracionin “Shëndetit në Udhëtim”? Po vini me pushime në Shqipëri dhe nuk doni të prisni në rradhë për Policën Kufitare?

Hyni www.sigal.com.al aty ku ju pret një gamë e konsiderueshme produktesh sigurimesh dhe blini ONLINE siguracionin që ju nevojitet.

Por duke patur në fokus shërbimin sa më profesional ndaj klientëve dhe të qënurit gjithmonë pranë tyre, SIGAL UNIQA vjen me të tjera lehtësira.

Kushdo që do një siguracion, përveç blerjes online, blerjes në çdo pike të SIGAL UNIQA në qytetin tuaj, tashmë mund ta bëjë edhe në pikat e “EasyPay”, kudo në Shqipëri.

Me “SIGAL UNIQA”, siguracionin vjen aty ku ndodheni ju.

SIGAL UNIQA Group Austria, Jetojmë më mirë së bashku

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë