Blog

SIGURONI SHTËPINË TUAJ 360 GRADË

VETËM NË SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA BLINI ONLINE! KURSENI KOHË DHE PARA!

https://sigal.com.al/pasuri-dhe-garanci/sigurimi-i-prones-dhe-pergjegjesise/sigurimi-i-shtepise/

A KENI DËGJUAR PËR SHTËPITË SMART?

Aplikacionet për një shtëpi SMART, janë duke u përhapur masivisht në të gjithë botën – për dhomën e ndenjes, në kuzhinë, tualet apo në garazhde. Ato jo vetëm që mund të bëjnë jetën tonë më të rehatshme, por ne mund të kontribuojmë edhe në mbrojtjen e klimës.

 

Sot, në Evropë dhe kudo tjetër në botë, ndërgjegjësimi për ndryshimet klimaterike dhe rolin tonë në të është më i lartë se sa kurrë më parë. Pavarësisht dëshirës tonë për të kontribuar në të, askush nuk ka ndonjë iluzion që është në gjendje që ti ndal këto ndryshime klimaterike vetëm. Por nëse të gjithë kontribuojmë nga pak, impakti ynë së bashku do të jetë më i madh. Dhe ja këtu hyjnë në skenë aplikacionet SMART për shtëpitë SMART. Shtëpitë SMART kanë të bëjnë me rritjen e cilësisë së jetës dhe të të jetuarit, veçanërisht nëpërmjet rrjetëzimit të pajisjeve ose proceseve automatizuese brenda shtëpive tuaja. Në praktikë, TV-ja juaj mund ti përgjigjet komandave që jipen nëpërmjet zërit tuaj, apo hapja e derës së përparme me një app. dhe dritat që përshtaten vetvetiu në mënyrë inteligjente me harqet kohore të ditës.

 

Çfarë e bën një shtëpi SMART?

  • Kamera sigurie që mund ti kontrolloni nëpërmjet app.-eve, për shembull, kur jeni në punë apo me pushime;
  • Gjurmuesit e lëvizjeve që janë të aftë të dallojnë të zotët e shtëpisë nga miqtë apo kafshët;
  • Makineta e përgatitjes së kafesëndizet automatikisht me alarmin e zgjimit në mëngjes.
  • Lavatriçet që lajmërojnë përfundimin e procesit të larjes së rrobave.
  • Dritare që dërgojnë një mesazhsmartfonin tuaj nëse nuk e keni mbyllur atë përpara largimit nga shtëpia.

 

Në një shtëpi SMART nuk është kurrë shumë ngrohtë

Kjo është një mundësi e shkëlqyer për mundësitë e reja ndaj mbrojtjes së klimës dhe avantazhin e tyre më të rëndësishëm që është efiçienca energjitike. Termostatët SMART kanë shumë potencial. Ato lejojnë përdoruesin që të kontrollojë temperaturën në çdo dhomë të ndryshme individualisht apo nëpërmjet internetit apo një aplikacioni në smartfonin tuaj. Me kontrollin inteligjent të sistemeve të ngrohjes ose të ftohjes, kursejmë energji.

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë