Blog

SIGUROHUNI! BLINI ONLINE!

VETËM NË SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA KURSENI KOHË DHE PARA!

·        Blini online siguracionin e makinës TPL, Karton Jeshil apo Policën Kufitare

https://sigal.com.al/sigurimet-e-detyrueshme-te-makines/

·        Blini online siguracionin e shtëpisë

https://sigal.com.al/pasuri-dhe-garanci/sigurimi-i-prones-dhe-pergjegjesise/sigurimi-i-shtepise/

·        Blini online siguracionin e shëndetit

https://sigal.com.al/shendet-dhe-aksidente/shendet-ne-udhetim/

·        Blini online siguracionin nga aksidentet 

https://sigal.com.al/shendet-dhe-aksidente/sigurimi-nga-aksidentet/

·        Blini online Kartën e Shëndetit SIGAL

https://sales.sigal.com.al/OnLineInsurancePolicy/SelfService/Shu/KartaSigal.aspx

DIÇKA MË SHUMË MBI BLERJET ONLINE (në përgjithësi…)

Kujdes nga delet e zeza

 

Blerjet online kanë disa avantazhe. Ato ju kursejnë përpjekje, kohë dhe para. Fatkeqësisht, ka “dele të zeza” edhe në internet. Këto “dele të zeza” pavarësisht nëse ju e keni kryer pagesën ata nuk do t’ju dorëzojnë mallin për të cilin ju keni paguar. Por ato mund të shkojnë edhe një hap më tej duke ju shitur produkte të fallcifikuara nga brand-et më të famshme. Mbrohuni duke ndjekur disa këshilla të thjeshta si më poshtë:

 

1.      Përdorni përvojën e të tjerëve: Përpara se të blini tek një shitës, kërkoni informacion mbi përvojën e konsumatorëve të tjerë me atë shitës. Për shembull, shkruani emrin e vendit dhe fjalën “përvojat” sepse termi i kërkimit është edhe vet motorri i kërkimit. Nëse nuk gjeni asnjë koment, apo asnjë koment veçanërisht negativ, janë tregues të pabesueshëm.

2.      Krahasoni çmimet: Shitjet fallco kriminale online zakonisht reklamojnë me çmime të arsyeshme. Kjo është një taktikë për tërheqjen e viktimave. Për këtë arsye, ju duhet të jeni skeptikë të arsyeshëm për produkte që janë veçanërisht të lira. Përpara se të blini tek një shitës me pakicë, shkoni tek ato faqe interneti ku mund të krahasoni çmimet që kanë vendosur shitës të tjerë për të njëjtin produkt. Nëse ka diferenca të dukshme, anullojeni menjëherë blerjen tuaj.

3.      Kushtojini vëmendje metodës së pagesës: Shitësit me reputacion zakonisht i ofrojnë klientëve të tyre disa metoda pagese. Nëse opsioni i vetëm i ofruar si pagesë në avancë është vetëm me transfertë bankare, rekomandohet që t’i qëndroni larg kësaj faqeje. Kjo metodë pagese mbart rrezikun më të madh për ju si klientë. Nëse keni rënë në një kurth të tillë, nuk ka asnjë mënyrë për ti marrë mbrapsht paratë tuaja.

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë