Blog

SIGURIMI I PASURISË DHE AKSIDENTEVE, LINJA E SIGURIMEVE E BLERË MË GJERËSISHT NË EVROPË

Primet motorrike përbënin 36% të të gjitha sigurimeve të pasurisë dhe të aksidenteve në Evropë në vitin 2019, duke arritur një total prej 147 miliardë euro.

Avancimet teknologjike po lëvizin shpejt

Teknologjitë e reja ofrojnë një potencial për të krijuar shërbime novatore për klientët dhe për ta bërë transportin rrugor më të sigurt, më të pastër dhe më efiçient. Automjetet e lidhura me internetin dhe të automatizuara, sistemet inteligjente të transportit dhe telematika po e ndryshojnë tashmë mënyrën se si ne udhëtojmë. Për të fuqizuar mundësitë e zgjedhjes së klientëve dhe konkurrencën e drejtë, është thelbësore që të gjithë ofruesit e shërbimeve në zinxhirin e vlerës automative të mund të aksesojnë bollëkun e të dhënave të gjeneruara nga këto teknologji të reja.

Marrë nga: https://www.insuranceeurope.eu/

Imazhi nga: insurancelineone.com

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë