Blog

SIGURIMI I JETËS ËSHTË I RËNDËSISHËM

Sigurimi i jetës ju ndihmon për të kursyer para dhe ti përdorni ato: kur ju nevojitet mbrojtje financiare për të afërmit tuaj; – kur ju nuk mund ti përballoni shpenzimet në raste emergjente ose edhe kur dëshironi të siguroni edukimin e fëmijëve tuaj.

  1. Nëse ju ndodh diçka e keqe fëmija i juaj do të jetë i mbrojtur.
  2. Fëmija juaj mund të studiojë në shkollat më të mira dhe mund të shijojë kursimet financiare kur të rritet. Si mund ta arrini këtë? Nëpërmjet sigurimit të jetës.
  3. Është shume e rëndësishme të kurseni në moshë të re. Duke e bërë këtë ju mund t’i siguroni fëmijës tuaj një të ardhme më të mirë. Sa më shumë ta shtyni aq më e vështirë është që të kurseni para mjaftueshëm për të ardhmen, kur shpenzimet të rriten dhe të ardhurat të ulen.
  4. Sigurimi i jetës është I përballueshëm për çdo buxhet. Duke kontribuar një minimum prej vetëm 10 Eurosh në muaj, prindi mund të ketë sigurinë që e ardhmja e fëmijës së tij të jetë e mbrojtur. Fëmija do të marrë paratë, pavarësisht se çfarë ndodh me personin e siguruar përgjatë kohëzgjatjes së kontratës.
  5. Një tjetër praktikë është shembulli i taksës, që do të thotë se nuk i mbahet asnjë taksë në rast të një ngjarjeje sigurimi. Në rast humbjeje jete, vlera e dëmshpërblyer nuk tatohet.

Merr një ofertë për sigurimin e jetes duke na shkruan në [email protected]

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë