Lajme

SIGAL UNIQA pranë klientëve të saj

Përmbytje të disa banesave dhe bizneseve

Si pasojë e rreshjeve të shirave përgjatë këtyre tre ditëve, paralelisht me ndjekjen e kujdesshme të rasteve të dëmeve nga tërmeti, vijon puna e pandërprerë dhe raportimet për raste përmbytjesh të bizneseve të ndryshme në zonat përgjatë autostradës Tiranë-Durrës dhe në qytetet Laç dhe Fushëkrujë.

 

Shumë pak shtëpi dhe biznese janë të siguruara. Tek ne vazhdon të mbizotërojë ende si arsyeja parësore për të mos u siguruar mentaliteti i trashëguar nga e kaluara ku, “shteti kujdesej për gjithçka”, nga mungesa e interesit, kulturës dhe edukatës së sigurimit dhe të përgjegjësisë qytetare për t’u ndërgjegjësuar dhe marrë masa në këtë drejtim vet së brendshmi dhe jo duke pritur për zgjidhje të jashtme. Shumica ende pret për kompensimin nga autoritetet vendore apo qëndrore, siç ka qenë edhe rasti pas çdo përmbytje çdo vit.

 

Ne nuk mund të vazhdojmë më kështu,

Edhe sa herë duhet të bëjmë një hap përpara dhe pesë hapa pas,

Koha për këtë qark të ngushtë ndërvarësie të qytetarëve nga shteti kërkon ndërgjegjësim,

Përgjegjësia për të mbrojtur atë që është e juaja dhe që ju e keni ndërtuar me shumë mund është juaja dhe e askujt tjetër,

Asnjë shtëpi apo biznes nuk është 100% e sigurt nga fatkeqësitë natyrore,   

Nëpërmjet sigurimit ju do të rikuperoni në kohë dhe pa kosto atë që keni humbur,

Ne jemi ura lidhëse e “fatkeqësive të pakicës me fatin e shumicës”,

Është detyrimi ligjor i të gjitha kompanive të sigurimit që t’ju dëmshpërblejnë në masën 100% bazuar në kushtet e përgjithshme dhe specifike të sigurimit që ju do të bëni,

 

Koha për t’i marrë frenat në dorë është tani!

Dhe kjo përgjegjësi të takon ty!  

 

Eja tek SIGAL UNIQA Group AUSTRIA!

 

SIGURONI SHTËPINË TUAJ 360 GRADË

BLINI ONLINE! KURSENI KOHË DHE PARA!

https://sigal.com.al/pasuri-dhe-garanci/sigurimi-i-prones-dhe-pergjegjesise/sigurimi-i-shtepise/

 

SIGURONI JETËN TUAJ DHE TË FAMILJARËVE!

Zgjidh paketën e sigurimit të jetës që të përshtatet më shumë duke klikuar në:

https://sigal.com.al/sigurimi-i-jetes-dhe-pension-privat/sigurimi-i-jetes/

 

SIGURONI SHËNDETIN TUAJ DHE TË FAMILJARËVE!

Zgjidh paketën e sigurimit të shëndetit që të përshtatet më shumë duke klikuar në:

https://sigal.com.al/shendet-dhe-aksidente/sigurimi-privat-i-shendetit/

 

SIGURONI BIZNESIN TUAJ!

Zgjidh paketën e sigurimit të biznesit që të përshtatet më shumë duke klikuar në:

https://sigal.com.al/pasuri-dhe-garanci/sigurimi-i-prones-dhe-pergjegjesise/sigurimi-i-prones-dhe-biznesit/