Blog

SI TË MBËSHTESNI BIZNESET LOKALE?

Mënyra të lehta për mbështetjen e bizneseve lokale.

 

 

 

 

Nëpërmjet vendimeve tona të blerjeve, ne mund të mbështesim bizneset lokale.

Mbështesni bizneset lokale më këto këshilla:

Hani jashtë

Qoftë dita e nënës, një përvjetor apo një ditëlindje: Si mendoni për një ftesë për darkë në restorantin tuaj të preferuar? Darka fizike mund të duhet të presë, por jo një kupon.

Blini kuponë

Institucionet dhe qendrat e artit apo mjediset sportive nuk mund të jenë ende të hapura në këtë moment. Me një kupon, skena e teatrit, palestra, apo studio e toga-s e zemrës suaj do të ketë paratë për të mbuluar kostot e drejtimit. Dhe ju do ta merrni shërbimin tuaj, pak më vonë. A nuk është gëzim të marrësh masa më parë?

Porosisni produkte

Aktualisht shumë artistë po përpiqen të mbijetojnë me produktet e tyre. Qoftë një T-shirt, një filxhan çaj etj: Kush nuk do të dëshironte që të kishte diçka nga brand-i i tyre i preferuar?

Shkruani vlerësime pozitive

Kontrolloni një restorant në Google, ose në TripAdvisor përpara se të shkoni aty. Hidhini një sy pasi të keni ngrënë aty dhe pikëzoni dhe lini një koment të mirë. Në këtë mënyrë, ju do të ndihmoni restorantin që të fitojë klientë të rinj.

Blini në vend

Gjigandët e tregut i kanë vendosur në vështirësi dyqanet më të vogla me shitjet e tyre online. Ju mund të mbështesni libraritë e vogla apo dyqanet e vogla të veshjeve duke blerë në dyqan.

Mbajini anëtarësimet tuaja aktive

Shumë aktivitete sportive ose studio yoge varen nga anëtarësia e tyre. Ndoshta ka video ‘tour-e’ ose kurse online që ato janë duke zhvilluar, ndërkohë që vijojnë të jenë të mbyllura? Edhe pse ato nuk mund ta zëvendësojnë me lehtësi “ekzistencën reale”: insitutcionet e vogla në veçanti, janë të lumtura nëse ju nuk i anulloni abonimet tuaja.

Lini pak më shumë bakshish

Dhe punonjësit do të jenë mëse të lumtur që t’ju buzëqeshin!?

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë