Kreu » Shendet dhe aksidente » Sigurimi i Shëndetit » Sigurimi Best Doctors

Sigurimi Best Doctors

Sigurimi ‘Best Doctors’ ofrohet vetëm nga SIGAL UNIQA. Përmes këtij sigurimi mbulohen shpenzimet mjekësore në rast
diagnostikimi me një sëmundje kritike dhe trajtimi në spitalet më të mira jashtë Shqipërisë.

Për të marrë ofertën e personalizuar të sigurimit, lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm.

Loading