Shëndet dhe aksidente

SIGAL UNIQA Group Austria mbron të siguruarin nga ndikimi financiar dhe pasojat e faturave të papritura mjekësore duke ofruar përfitime për të siguruarit për trajtimin e sëmundjeve, dëmtimeve ose paaftësisë.

Shmangni të papriturat, siguroni veten dhe të dashurit tuaj

udhetim

Sigurimi i Shëndetit në Udhëtim

 • Sigurimi i shëndetit në udhëtim jashtë Shqipërisë
 • Sigurimi i shëndetit në udhëtim brenda Shqipërisë
 • Sigurimi për studentët jashtë Shqipërisë
indiviid

Sigurimi i Shëndetit

Sigurimi i shëndetit privat është mundësi për mbulimin 100% të kostove financiare që mund t’i duhet të përballojë çdo individ në rast sëmundje të papritur. SIGAL UNIQA ofron paketa sigurimi individuale e familjare.

sportist

Sigurimi nga Aksidentet

 • Sigurimi nga aksidentet për nxënës dhe studentë
 • Sigurimi nga aksidentet i sportistëve
 • Sigurimi i drejtuesit të mjeteve motorike
cfare eshte teleshendet

SIGAL UNIQA Teleshëndet

 • TeleShëndet është një aplikacion për telefon celular android dhe iphone, i cili nëse shkarkohet në telefonin tuaj, ju mundëson të komunikoni 24/7 me mjekë të përgjithshëm për çdo shqetësim që mund të keni.
 • Shërbime mjekësore falas dhe me zbritje
 • Sigurimi i drejtuesit të mjeteve motorike
turistet

Sigurimi Expat

Sigurimi shëndetësor Expat:

 • Shpenzimet mjekësore emergjente në rast aksidenti në Shqipëri
 • Evakuimi mjekësor dhe riatdhesimi
 • Urgjencat dentare
MicrosoftTeams-image (13)

Jetë Plus

Sigurimi ‘Jetë Plus’ ofrohet vetëm nga SIGAL UNIQA. Përmes këtij sigurimi mbulohen shpenzimet mjekësore në rast diagnostikimi me një sëmundje kritike dhe trajtimi në spitalet më të mira jashtë Shqipërisë.

Anticovid

Sigurimi Anti-Covid

Sigurimi Anti-Covid ofron sigurim jete dhe mbulim të shpenzimeve mjekësore në formën e shpërblimit fiks për personat e diagnostikuar me covid.

 • Shpërblim 3,000 lekë në ditë në rast trajtimi me shtrim në spital për COVID-19, max. 20 ditë qëndrimi
 • Shpërblim 2,000 lekë në ditë në rast mjekimi në shtëpi për COVID-19, deri në shërim për max. 20 ditë.
 • 20,000 lekë në vit për të gjitha shpenzimet për ilaçe
 • (Për persona deri në 65 vjeç) 1 milion lekë në rast humbje jete si pasojë e COVID-19
MicrosoftTeams-image (12)

Sigurimi Anti-Tumor

Ndihma financiare që ju nevojitet në luftën kundër tumorit malinj. Merrni përfitime në para për trajtimin e tumorit malinj.

 • Dëmshpërblim në masën e shumës së siguruar në formë të menjëhershme.
 • Opinion i dytë mjekësor nga qendrat mjekësore më të specializuara në botë për çdo diagnozë të identifikuar
 • Tarifë mujore e përballueshme për këdo

Pyetjet më të shpeshta

Çfarë ndodh nëse kërkoj ndihmë apo këshilla?

Nëse kërkoni ndihmë apo këshilla na kontaktoni from 8 am to 4.30 pm

E-mail: [email protected]

Në rast urgjence mos hezitoni të telefononi në 04 2 233 308

A duhet të kërkoj miratim për Çdo shërbim mjekësor që marr?

Është kërkesë e kontratës që ju të kërkoni autorizim paraprak për këto shërbime:

 • Shtrim në spital
 • Kirurgji ditore
 • Evakuim mjekësor me ambulancë ajrore

Dëshironi të dini më shumë për produktet tona?
Na kontaktoni.

Ekipi ynë i specialistëve do t'ju ndihmojë të:

 • Mësoni për paketat dhe përfitimet e produkteve tona
 • Merrni një ofertë individuale
 • Planifikoni një takim personal
 • Zgjidhni shërbimin e duhur për ju

Na Telefononi falas në 0800 31 31

  Emri *

  Emaili *

  Nr. Cel *

  Të dhënat tuaja personale do të përdoren vetëm për qëllimin e ofrimit të informacionit shtesë rreth produkteve të SIGAL UNIQA