Blog

SA I RËNDËSISHËM ËSHTË SIGURIMI I BIZNESIT?

Të investosh para, kohë dhe mund nuk është e thjeshtë. Për shumicën e personave që merren me biznes, tek kompania, dyqani apo sera që ata kanë ndërtuar, kanë investuar të gjitha kursimet e jetës së tyre. Ndaj është e rëndësishme që këta persona ta kuptojnë sesa e rëndësishme është ta sigurojnë biznesin e tyre. Është aftësia juaj ta bëni një klient të kuptojë se biznesi i tij është vazhdimisht i ekspozuar ndaj rreziqeve të tilla si: moti i keq që shkakton përmbytje; rrëshqitjet e dherave janë një tjetër rrezik që mund të shembin themelet e asaj që ata kanë ndërtuar me aq mund e sakrifi cë; pakujdesitë në punë mund të shkaktojnë dëmtime serioze të burimeve njerëzore (punonjësve); nga ushtrimi i aktivitetit të biznesit mund të shkaktohen dëme të paparashikuara palëve të treta (konsumatorëve). Shpjegojini personave që merren me biznes, se ka një mënyrë për të mos rrezikuar shkatërrimin e punës së tyre disa-vjeçare dhe të rikuperojnë dëmet financiare, kjo mënyrë është: sigurimi i biznesit/investimit të tyre që në gjenezë. Sigurimi i Kompanive Koncensionare të Ndërtimit të Hidrocentraleve; Sigurimi i Kompanive të Ndërtimit të Pallateve; Sigurimi i Ndërmarrjeve Shtetërore; Sigurimet Motorike; Sigurimi i Bujqësisë dhe Blegtorisë; Sigurimet Inxhinierike; Sigurimi i Pronës; Sigurimi i Përgjegjësive; Sigurimet e Financave; Sigurimi i Punonjësve etj, janë vetëm disa nga llojet e sigurimeve të biznesit që SIGAL UNIQA Group AUSTRIA ofron për klientët e saj. SIGAL UNIQA është e vetmja kompani sigurimesh në Shqipëri që ofron të gjitha klasat e sigurimeve. Ndaj cilido që merret me biznes e gjen veten tek SIGAL UNIQA. Klientët duhet ta kuptojnë sigurimin si një mënyrë shumë të mirë për të transferuar riskun e humbjeve financiare të veprimtarisë që ata ushtrojnë tek kompanitë e sigurimeve.

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë