Blog

RRITET ROLI I SIGURUESVE TË SHËNDETIT

Rritet me 7.7%, 119 miliardë euro totali i pagesave të shëndetit në Evropë

Siguruesit privat të shëndetit i ofrojnë individëve dhe grupeve një gamë shërbimesh për të plotësuar, përplotësuar apo ndonjëherë zëvendësuar kujdesin shëndetësor të financuar nga shteti. Policat mbulojnë kostot mjekësore të sëmundjes apo të aksidenteve. Në disa raste, ato ofrojnë elementë të tjerë, të tillë si sëmundjet kritike apo mbulimin për paaftësitë.

Roli i siguruesve privat të shëndetit po bëhet gjithnjë edhe më i rëndësishëm si pasojë e plakjes së popullsisë së Evropës dhe rritjes së kufizimeve lidhur me sistemet kombëtare të kujdesit shëndetësor.

Shtetet Anëtare të Bashkimit Evropian (BE) janë përgjegjëse për organizimin e sistemeve të tyre të kujdesit shëndetësor. Pavarësisht kësaj, zhillimet legjilative në nivel evropian mund të kenë një impakt të konsiderueshëm direkt ose jodirekt tek siguruesit privat të shëndetit, kështu që, Siguruesit Evropianë monitorojnë dhe angazhohen në çdo nivel të zhvillimeve të BE-së.

Marrë nga: https://www.insuranceeurope.eu/

Imazhi nga: Nobel Project

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë