Blog

PËRSE DUHET TË KUJDESEMI KUR JEMI SËMURË?

Shpesh mund të ndodhë shpejt dhe qëndrimi në spital është i pashmanshëm. Si një pacient privat, ju do të keni mundësinë të zgjidhni vet doktorin tuaj, spitalin dhe në dhomë të veçanta ku do të keni më shumë paqe dhe rehati.

 

LLOGARISNI PRIMIN TUAJ TANI

https://sigal.com.al/shendet-dhe-aksidente/paketat-e-shendetit/

 

Pesë arsye për të bërë sigurimin privat

  • Doktor falas dhe zgjedhja e spitalit: Ju do të trajtoheni nga një specialist i besuar, në spital publik ose në një klinikë private.
  • Më shumë rehati: Dhomë teke ose dyshe ku do të keni më shumë intimitet. Kohë më të gjatë për vizita nga të afërmit tuaj për ta lehtësuar sado pak qëndrimin tuaj në spital.
  • Data fleksibile: Takime për ekzaminime dhe operacione të organizuara me fleksibilitet dhe sipas dëshirës suaj.
  • Një mendim i dytë: Me kërkesën tuaj, ne mund të organizojmë marrjen e një mendimi të dytë nga një specialist dhe të paguajmë kostot.
  • Bonuese të përballueshme: Gjithashtu për një buxhet më të vogël. Nëse është e domosdoshme, ne mund të përditësojmë me lehtësi dhe siç do të ishte më e përshatshme për ju një mbulim shëndetësor më të gjatë.

 

Rekomandohet që të siguroni vetveten përsa kohë që jeni të rinj dhe të shëndetshshëm. Sa më herët që ta bëni këtë, aq më pak do të paguani. Qëllimi i përfitimeve, mosha dhe gjendja juaj shëndetësore luajnë një rol të rëndësishëm në llogaritjen e primit.

 

 

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë