Blog

SHËRBIMI MË I RI I SIGAL UNIQA “TELEFONO NJË MJEK”

Të sëmureshe dikur do të thoshte të udhëtoje tek zyra e mjekut për t’u ulur në një dhomë pritjeje me individë të tjerë të sëmurë aty rrotull. Pak ose asnjë njeri nuk ka dëshirë të dalë nga shtëpia kur janë të sëmurë, dhe sot falë teknologjisë, shumë njerëz nuk kanë përse ta bëjnë më këtë gjë.

Çfarë është Teleshëndetësia?

Shërbimet e teleshëndetësisë, të cilat përkufizohen si ofrimi, shpërndarja dhe lehtësimi i shërbimeve shëndetësore ose të shërbimeve të tjera të lidhura me shëndetin, duke përfshirë kujdesin mejëkësor, edukimin e ofruesve të kujdesit shëndetësor dhe të pacientit, të shërbimeve të informacionit shëndetësor dhe të vetkujdesit nëpërmjet teknologjisë së telekomunikacionit dhe të komunikimeve dixhitale, janë duke revolucionarizuar industrinë e kujdesit shëndetësor.

Disa nga tendencat më të fundit sot në botë

Tani shumë ofrues të kujdesit shëndetësor dhe kompani sigurimi ofrojnë disa metoda të shërbimeve të teleshëndetësisë. Më poshtë do të gjeni disa statistika.  

  • Shoqata Amerikane e Telemjekësisë thotë se, më shumë sesa gjysma e të gjitha spitaleve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë një program të teleshëndetësisë në përdorim.
  • Kërkimet e BBC-së tregojnë se, teleshëndetësia përbën 1/3 e tregut të teknologjisë së lidhur me teleshëndetësinë.
  • Shoqata Mjekësore Amerikane thotë se, afërsisht 75% e të gjithë doktorëve, kujdesit shëndetësor dhe dhomat e urgjencave, mund të përballohen në mënyrë të sigurt dhe me efektivitet nëpërmjet telefonatave ose videove.
  • 82% e pacientëve të brezit të mijëvjeçarit (ata që kanë lindur pas 1vitit 984 dhe që janë rritur me internetin), preferojnë më shumë shërbimin e vizitës përmes telemjekësisë se sa këshillimin ballë për ballë.
  • Rreth 7 milionë njerëz përdorin shërbimet e telemjekësisë nëpër të gjithë globin, sipas eVisit.

Për çfarë shërben Teleshëndetësia?

Teleshëndetësia mund të lidhë ofruesit e shërbimeve shëndetësore në zonat rurale dhe pacientët e tyre me shërbimet në vende të tjera, duke promovuar kujdesin shëndetësor të qendërsuar tek klienti. Me mungesat në disa specialitete mjekësore në zonat rurale, teleshëndetësia mund të luajë një rol të rëndësishëm për t’u siguruar që të gjithë pacientët të kenë akses në kujdes shëndetësor, atëherë kur ata kanë nevojë. Por përfitimet nuk shtrihen vetëm tek acientët rural. Të moshuarit dhe/ose personat që kanë probleme me lëvizjen dhe që nuk mund të udhëtojnë lehtësisht, mund të përfitojnë nga shërbimet e teleshëndetësisë. Për më tepër, çdo pacient me një kusht të rrallë shëndetësor nuk ka më nevojë që të udhëtojë në distanca të gjata për t’u këshilluar me specialistët e fushës.

Çfarë ofron SIGAL UNIQA Group AUSTRIA?

Ne kemi sjellë shërbimin më të ri “Telefono një mjek” për të qenë pranë jush në çdo hap që do të hidhni dhe që ju të merrni kujdesin shëndetësor që ju nevojitet.

✅? Vizitoheni falas

✅? Vetëm një telefonatë larg

✅? Këshilloheni me telefon ose video tani

✅? Këshilloheni me mjekë të liçensuar

✅? Merrni këshillat që ju nevojiten

✅? Ditë apo natë – 24 orë/7 ditë

✅? Nga kudo ku jeni brenda dhe jashtë Shqipërisë

BËHUNI KLIENT I SIGAL UNIQA DHE PËRFITONI KËTË SHËRBIM!

✅?BLIJE ose

✅?POROSITE ONLINE TANI Siguracionin TPL për MAKINËN? TUAJ dhe ju do të PËRFITONI SHËRBIMIN MË TË RI të SIGAL UNIQA “TELEFONO NJË MJEK”!

https://sigal.com.al/merr-cmim/

✅?Për të MËSUAR MË SHUMË mbi “TELEFONO NJË MJEK” klikoni në:

https://sigal.com.al/telefono-nje-mjek-sigaluniqa/

Merre doktorin më të mirë në shtëpi!

Vetëm me SIGAL UNIQA Group AUSTRIA!

#sigal #sigaluniqa #BuyOnline #safe #fast #TelefonoNjëMjek #BliOnline #Esigurt

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë