Blog

NDRYSHIMI I MODELEVE TË ZOTËRIMIT TË MAKINAVE

Një stuhi e përsosur për industrinë automotive

Një nga tiparet përcaktuese të shekullit të 21-të deri tani kanë qenë dallgët e njëpasnjëshme të zhvillimeve teknologjike. Industritë janë ngritur në këmbë teksa teknologjitë e reja po ofrojnë mënyra të reja për të zgjidhur problemet dhe shpërndarjen e mallrave dhe të shërbimeve në mënyra më efiçiente dhe me kosto efektive. Zhvillimet teknologjike kanë depërtuar në të gjitha industritë dhe ky është një fenomen global.

Sektorët e biznesit që janë prekur më shumë nga teknologjia dixhitale përfshijnë shitjen me pakicë, prodhimin, logjistikën, udhëtimet, shërbimet ligjore, sistemin bankar dhe shërbimet financiare. Sektorë të tjerë që po ndjejnë efektet përfshijnë kujdesin shëndetësor, arsimin e lartë, aviacionin, argëtimin, prodhimin e makinave, udhëtimin dhe akomodimin, dhe energjinë dhe shpërndarjen e energjisë.

Industria e prodhimit të makinave po përballet tani me sfidat në disa fronte: e para është kalimi nga karburantet fosile tek makinat elektrike; e dyta është zhvillimi i automjeteve autonome dhe e rrugëve të zgjuara; dhe e treta është ndryshimi i modeleve të zotërimit të makinave.

 

Çdo prodhues makine, nga Fordi tek Ferrari, po prodhojnë tani një numër të kufizuar automjetesh elektrike me shpresën për të lundruar gjatë luhatjeve që po shkakton vdekja e motorrit me djegie të brendshme.

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë