Blog

Keshilla nga krijimi i mjegulles ne brendesi te xhamave te makines suaj

Si të kujdeseni nga krijimi i mjegullës në brendësi të xhamave të makinës suaj

  • Ndonjëherë shikueshmëria juaj mund të pengohet nga brenda makinës. Mbajeni gjithmonë ventilatorin e makinës suaj tek opsioni i “ajrë i pastër” dhe jo tek opsioni i “riqarkullimit”, që mund të kontribuojnë në mjegullimin e dritareve.
  • Shkrirësi i akullit të makinës suaj mund të ndihmojë në reduktimin e këtij problemi, sikurse mund të bëjë një hapje e vogël e dritares së makinës.
  • Për rezultatet më të mira, përdorni ajrin e kondicinuar të makinës suaj. Ajri i kondicionuar është dizenjuar për të larguar lagështinë nga ajri dhe ato mund ta kryejnë këtë detyrë edhe kur ngrohësi është i ndezur.
  • Mbani një leckë me mikrofibër në makinë për të pastruar pikëzat, ose njollat që mund të jenë më të vështira për t’u pastruar.
  • Shoferi dhe pasagjerët duhet ti shkundin borën dhe lagështinë nga veshjet dhe këpucët e tyre përpara se të futen në makinë. Diçka e tillë do të pakësojë nivelin e lagështisë në tapicerinë e makinës, duke ndihmuar në të njëjtën kohë në parandalimin e krijimit të mjegullimit të dritareve të makinës.
  • Pastroni gjithashtu edhe dritaret e brendshme të paktën një herë në javë gjatë dimrit. Me kalimin e kohës, mund të krijohet një cipë e hollë mbi dritare, duke rritur potencialin për mjegullimin e tyre.
  • Së fundmi, dyqanet lokale të paisjeve automotive gjithashtu mbajnë produkte të cilat aplikohen për reduktimin e mjegullimit të brendshëm të makinës tuaj.

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë