Shëndeti juaj fillon këtu!

Eksploro ofertat tona të sigurimit shëndetësor privat dhe zbulo një botë të re të kujdesit të shëndetit. Nëpërmjet zgjidhjeve të personalizuara dhe shërbimeve të specializuara, SIGAL UNIQA është këtu për të përmbushur nevojat tuaja shëndetësore dhe të familjes tuaj.

MedSIGAL

Siguroni pa hezituar mirëqenien tuaj shëndetësore

Theshtë. Gjithmonë. Kudo.

Mundësi për mbulimin 100% të kostove financiare që duhet të përballojë çdo individ në rast sëmundje të papritur.
Akses i shpejtë në kujdesin shëndetësor, duke ju lejuar të merrni trajtimin e nevojshëm mjekësor dhe një zgjidhje efikase për t'u kujdesur për shëndetin tuaj dhe të familjes tuaj.

KartëKujdesi

Kujdesi i shpejtë dhe i përballueshëm për ju dhe familjen tuaj!

Kontakt në kohë reale me mjekë të kualifikuar dhe trajtim cilësor për ju dhe familjen juaj. Shmangni rradhët e gjata nëpër spitale, pritjet para zyrës së mjekun, rrezikun nga infektime të ndryshme, por edhe përfitoni një sërë benefitesh të tjera me Kartën e Kujdesit Shëndetësor në celularin tuaj, në çdo orë të ditës dhe kudo ndodheni.

Shendeti ne Udhetim

Kujdesi juaj, kudo dhe në çdo moment!

Bli Online. Cosumize.

Siguria dhe kujdesi për shëndetin tuaj duhet të jenë prioriteti numër një edhe jashtë kufinjve. Përjetoni udhëtime të paharrueshme, pa shqetësime për shëndetin falë paketës Shëndet në Udhëtim. Udhëtim të sigurtë, shëndet të qëndrueshëm në aventurat tuaja të ardhshme.

Sigurim nga Aksidentet

Ndërtojmë udhëkryqe të sigurta së bashku

Fatkeqësisht, aksidentet ndodhin, dhe është e rëndësishme të kemi një plan për të përballuar situatat e papritura dhe për të mbrojtur veten tonë dhe të tjerët.Mbuloni paaftësinë e përkohshme, paaftësinë e përhershme ose humbjen e jetës të siguruarit të shkaktuar nga aksidente të ndryshme të mundshme.

Llogaria Ime

Menaxho llogarine tënde dhe personalizo paketat sipas dëshirës, gjithcka në një vënd.

Regjistrohu tani për të përfituar nga avantazhet e ofruara të sigurimit shëndetësor privat.

Filloni një kërkesë

Dëshironi të raportoni një dëm?

Ne jemi këtu për të ndihmuar.