Blog

DIXHITALIZIMI DHE SIGURIMET

Avantazhet e dixhitalizimit

Inovacionet teknologjike po ndryshojnë jetët tona më shpejt sesa kurrë më parë. Dhe me këto ndryshime vjen një sasi masive të dhënash të gjeneruara nga çdo gjë, duke filluar nga makina juaj deri tek celulari juaj. Megjithatë, ky është vetëm fillimi. Shpejtësia e dixhitalizimit dhe përshpejtimi i rritjes së sasisë së të dhënave do të jetë vetëm me rritje.

Në sigurime, dixhitalizmi dhe përdorimi i teknologjive të reja po sjell avantazhe që tani. Sot mund të lexoni dhe të inofmroheni për çdo gjë rreth sigurimeve dhe siguruesve online. Gjithashtu, ju mund të lexoni se si i mbajnë siguruesit të sigurta të dhënat e klientëve të tyre, si edhe se si po ndihmojnë siguruesit për reduktimin e përpjekjeve kundër rreziqeve kibernetike (cyber security).

Marrë nga: https://www.insuranceeurope.eu/

Imazhi nga: Headspring

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë