Lajme

DËGJESË PUBLIKE: “ZBATIMI PRAKTIK I OBJEKTIVAVE TË ZHVILLIMIT TË QËNDRUESHËM TË KOMBEVE TË BASHKUARA”

Koha e leximit: 2 minuta

Avni PONARI, Drejtor i Përgjithshëm i SIGAL UNIQA Group AUSTRIA prezantoi temën: “Pjesëmarrja e SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA në realizimin e programeve rajonale të kujdesit shëndetësor dhe mbështetjen e spitaleve, klinikave dhe qendrave mjekësore” në DËGJESËN PUBLIKE “ZBATIMI PRAKTIK I OBJEKTIVAVE TË ZHVILLIMIT TË QËNDRUESHËM TË KOMBEVE TË BASHKUARA”, më 20 shkurt 2020, në Pallatin e Kombeve në Gjenevë, e organizuar nga Asambleja Evropiane e Biznesit.

Nga mbyllja me sukses e pjesëmarrjes së Z. Avni PONARI, Drejtor i Përgjithshëm i SIGAL UNIQA Group AUSTRIA në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut, në DËGJESËN PUBLIKE: “ZBATIMI PRAKTIK I OBJEKTIVAVE TË ZHVILLIMIT TË QËNDRUESHËM TË KOMBEVE TË BASHKUARA”, mbajtur më 20 shkurt 2020, në zemër të Kombeve të Bashkuara, në Pallatin e Kombeve, në Gjenevë, organizuar nga Asambleja Evropiane e Biznesit ku u diskutua mbi përvojën e kompanive rajonale në udhëheqjen e Parimeve të OzhQ.

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë