Blog

ÇFARË LLOJI SIGURIMI BIZNESI MË NEVOJITET?

Në varësi të natyrës së biznesit dhe të çdo police sigurimi që do të jeni të detyruar me ligj që ta merrni, llojet e mëposhtme të sigurimit të biznesit duhet të konsiderohen si thelbësore:

  • Sigurimi i Përgjegjësive Publike: Mbulon dëmet ndaj palëve të treta në ambientet tuaja si pasojë e aksidenteve.

https://sigal.com.al/pasuri-dhe-garanci/sigurimi-i-pergjegjesive/

  • Sigurimi i Përgjegjësisë së Produkteve: Mbulon dëmet që produkti juaj i shkakton klientit.

https://sigal.com.al/pasuri-dhe-garanci/sigurimi-i-pergjegjesive/

  • Sigurimi i Përgjegjësisë Profesionale: Mbulon dëmet ndaj palëne të treta si pasojë e neglizhencës gjatë ushtrimit të detyrës profesionale.

https://sigal.com.al/pasuri-dhe-garanci/sigurimi-i-pergjegjesive/

  • Sigurimi i pasurisë/aseteve të biznesit: Mbulon kundër dëmeve ndaj pronave/aseteve të biznesit tuaj nga zjarri, tërmetet apo ngjarje të tjera të paparashikuara.

https://sigal.com.al/pasuri-dhe-garanci/sigurimi-i-prones-dhe-pergjegjesise/sigurimi-i-prones-dhe-biznesit/

  • Sigurimi i ndërprerjes së biznesit: Mbulon shpenzimet si pasojë e ndërprerjes së aktivitetit të biznesit nga Zjarri apo rreziqet shtese te tij duke siguruar fitimin neto si dhe kostot fikse.

https://sigal.com.al/pasuri-dhe-garanci/sigurimi-i-prones-dhe-pergjegjesise/sigurimi-i-prones-dhe-biznesit/

  • Sigurimi i shëndetit dhe jetës së punëtorëve nga aksidente: Mbulon shpenzimet mjekësore ose shpërblim ditor në rast paaftësie të përkohshme si pasojë e një aksidenti në punë.

https://sigal.com.al/shendet-dhe-aksidente/sigurimi-nga-aksidentet/

  • Sigurimin e automjeteve: Mbulon shpenzimet si pasojë e dëmeve materiale, shëndetësore dhe pasurore të shkaktuara ndaj palëve të treta, për shkak të qarkullimit të mjetit motorik të siguruar.

https://sigal.com.al/merr-cmim/

Duke qenë se, sigurimi i biznevese dhe i aktiviteteve tregtare nevojitet që të jetë i përshtatur sipas rreziqeve të biznesit tuaj, është thelbësore për ju që të këshilloheni dhe të punoni me një kompani sigurimi e cila ka të gjithë dijen, përvojën dhe kapacitetet për t’ju këshilluar mbi se cilin lloj sigurimi do të ishte më i përshtatshëm për të mbrojtur investimin e biznesit tuaj.

Nëse do të vini tek SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA jo vetëm që do të merrni këshillim profesional nga eksperët tanë më të mirë në fushën e sigurimit të biznesit sipas nevojave tuaja, por gjithashtu do të keni mundësinë që të merrni të gjithë sigurimin e nevojshëm nga një zyrë e vetme që do t’ju kursejnë përpjekje shtesë, zvarritje të panevojshme, kohë dhe para.

 

Nëse dëshironi të siguroheni ka vetëm një emër!

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA!

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë