Lajme

Arritjet e SIGAL UNIQA në teknologji & inovacjon

SIGAL UNIQA është jo vetëm kompania më e madhe dhe më e besuar e sigurimeve në Shqipëri por edhe kompani novatare, pararojë e zhvillimeve teknologjike. Si e tillë shumë intitucioneve të tjera, arsimore dhe biznesi, i referohen si një shembull për tu ndjekur në zhvillimet teknologjike, në shërbimin ndaj klientit dhe në menaxhimin dhe lidershipin. Në lidhje me këtë temë, Drejtori i Përgjithshëm i SIGAL UNIQA, Z. Avni Ponari, ishte i ftuar në “Ditën e studimeve shqiptare” organizuar nga Universiteti Europian i Tiranës. Z. Ponari foli për arritjet e SIGAL UNIQA në teknologji dhe inovacion dhe se si po ndikon teknologjia në zhvillimin e bizneseve që ai drejton Që prej muajit mars ka filluar promovimi i produkteve të SIGAL tek “E diell” në Top Channel. Promovimi vjen në një mënyrë të re, më bashkëvepruese dhe me dialog, jo thjeshtë me reklama klasike. Sigurimi i shëndetit, sigurimi i shtëpisë, sigurimi Kasko i Makinës, duke u fokusuar tek blerja online e këtyre siguracioneve, janë produktet e promovuara deri më tani. Video promovuese mund ti gjeni në faqen e facebook të Sigal, në youtube si dhe ti ndiqni të dielave në Top Channel live, në emisionin “E diell