Blog

A I KENI PËRCAKTUAR OBJEKTIVAT TUAJ FINANCIARË PËR VITIN 2021?

Mësoni se si disa zakone të thjeshta mund t’ju ndihmojnë që të përmbushni OBJEKTIVAT TUAJ FINANCIARË dhe SE SI TË KURSENI DUKE U SIGURUAR.

Përse shërben vendosja e disa objektivave?

Sepse ato ju ndihmojnë që të dini se ku dëshironi të shkoni dhe se si të mbërrini aty me të vërtetë.

Si të filloni?

Filloni duke shkruar se çfarë dëshironi që të bëni dhe vendosini në një vend të dukshëm ku mund ti shikoni, si për shembull, tek dera e frigoriferit. Kjo e bën më të lehtë që ju të punoni për arritjen e tyre, sepse ato janë gjithmonë përpara jush. Më pas, identifikoni se si lidhen objektivat tuaj me paratë që ju keni dhe anasjelltas.

Me të vërtetë? Vetëm kaq?

Po, është kaq e thjeshtë!

Kjo për arsyen sepse objektivat tuaj personal dhe financiar janë të lidhur së bashku. Ashtu si të afërmit e ngushtë.

  • Le të themi, për shembull, ju shkruani që dëshironi që të udhëtoni. Ky është objektivi juaj financiar.
  • Por cilat janë objektivat tuaj financiar për ta arritur këtë? Ju mund, të shkruani në një listë tuajën ‘kurse para’, ose ‘kurse 500 euro për udhëtimin.’ Thjesht vendosini ato bashkë në çfarëdolloj mënyre që të jetë me funksionale për ju.

Dhe, mbani mend se, objektivat tuaj mund të jenë të ndryshëm nga objektivat e njerëzve të tjerë. Kur flasim për objektiva nuk ka objektiva të duhur, ose të gabuar. Ju mund të keni më shumë objektiva afatshkurtër sesa afatgjatë. Dikush tjetër mund të ketë të kundërtën. Nuk ka asnjë mënyrë më të mirë, të vetme për të krijuar objektiva. Ato janë tuajat dhe ju takojnë vetëm ju!

Thjesht FILLONI SOT, dhe kështu, do të jeni në rrugën tuaj për të mbërritur atje për ku jeni nisur.

Këshilla e SIGAL UNIQA Group AUSTRIA është që të filloni të siguroheni që sot: 

Siguroni makinën tuaj nga çdo rrezik?:

https://sigal.com.al/merr-cmim/

Siguroni shëndetin tuaj dhe të familjes tuaj në spitalet më të mira në vend dhe në botë?:

https://sigal.com.al/shendet-dhe-aksidente/sigurimi-privat-i-shendetit/

Siguroni shtëpinë tuaj nga zjarri dhe tërmeti?:

https://sigal.com.al/pasuri-dhe-garanci/sigurimi-i-prones-dhe-pergjegjesise/sigurimi-i-shtepise/

Siguroni të ardhmen tuaj duke kontribuar për pension privat shtesë?:

https://fppsigal.com.al/llogaritje-e-pensionit-te-programuar/

 

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë