Blog

10 FAKTE TË RËNDËSISHME MBI INDUSTRINË E SIGURIMEVE NË BRITANI

 • Britania e Madhe renditet si industria e tretë e sigurimeve më e madhe dhe më afatgjatë në botë dhe e para në
 • Bashkimin Europian.
 • Siguruesit Britanikë kontribuojnë 29 miliardë Paundë në vit në Buxhetin e Shtetit.
 • Siguruesit britanikë posedojnë 1.9 trilionë Paundë asete të investuara.
 • Janë 334 mijë persona të punësuar në industrinë e sigurimeve në Britani.
 • 40 milionë Paundë janë paguar çdo ditë për dëmet e motorike dhe të pronës.
 • Siguruesit e udhëtimeve kanë paguar 370 milionë paundë për personat të cilët kishin nevojë.
 • Në tre muajtë e parë u mblodhën 2.5 miliardë Paundë rezerva nga pensionet, në bazë të reformës së Prillit 2015.
 • 50% e punonjësve paguajnë për një pension në vendin e punës.
 • 1.3 miliardë Paundë u mblodhën si pasojë e mashtrimeve të zbuluara. (mashtrimet e klientëve).
 • 98% e dëmëve të siguruara u paguan përgjatë gjithë vitit.

Arkivat

SIGAL UNIQA ju ofron paketa të ndryshme sigurimi për ...

Individe

Dëshironi të siguroni shëndetin, makinen apo pronën tuaj. Tani ju mund te blini siguracionin tuaj online.

Lexo më shumë

pr_interpr_s213_t1067_i1632

Biznes Micro / SME

Të kesh një biznes të vogël apo të mesëm ka sfidat e veta ndaj në SIGAL UNIQA kemi ndërtuar paketa sigurimi për ju.

Lexo më shumë

despre-cariere-small_s44_t494_i491_s213_t1065_i1618

Korporate

Cdo biznes i cili ka xhiro vjetore mbi 250 milione lek te reja konsiderohet biznes V.I.P ose Biznes Korporate.

Lexo më shumë