Lexo më shumë
Lajme

Shqipëria e rrezikuar, bujqësia e pasiguruar/ Ponari: Kompanitë e sigurimeve në Shqipëri, të standarteve evropiane. Të gatshme të marrin përsipër rreziqet

Në konferencë u diskutua për “Mundësitë dhe sfidat për zhvillimin e sektorit të sigurimeve në Evropën Juglindore”, “Roli i...

Lexo më shumë

12