Blog, Lajme

Siguroni ëndrrat tuaja të së ardhmes/ “Karta e Kujdesit Shëndetësor” nga SIGAL UNIQA, zgjidhja ideale për çdo student

Nis në Shqipëri viti i ri akademik 2023-2024 me rreth 19 mijë studentë që ulen për herë të parë në auditorët e universiteteve publike dhe private.

Në total janë rreth 120 mijë studentë në të gjithë vendin, në ciklet e studimit bachelor dhe master.

Por teksa edhe Shqipëria, ashtu si e gjithë bota, po përballet me një shkallë të lartë sëmundshmërie, pa harruar edhe aksidentet e papritura, ka bërë që prindërit të jenë më të shqetësuar për shëndetin e fëmijëve të tyre.

Por gjithmonë ka një zgjidhje.

SIGAL UNIQA Group Austria, kompania lider e sigurimeve në Shqipëri, u vjen në ndihmë studentëve, nxënësve dhe prindërve të tyre me “Kartën e Kujdesit Shëndetësor” dedikuar vetëm atyre.

Siç mund ta shihni edhe në foton e mëposhtme, me vetëm 5,500 Lekë në vit ju përfitoni një sërë benefitesh që ju mundësojnë një cikël studimesh të qetë dhe të shëndetshëm.

Edhe për studentët që duan të studiojnë jashtë vendit nuk duhet të shqetësohen!

SIGAL UNIQA Group Austria ka menduar edhe për ta me paketën e Sigurimit për “Studentë Jashtë Shqipërisë”.

Ky sigurim është për të gjithë personat që udhëtojnë për të studiuar jashtë Shqipërisë për studime, specializime, master, doktoraturë etj. Ndërsa çmimi dhe mbulimet e këtij sigurimi janë në varësi të shtetit ku ju do të shkoni për të studiuar.

Merrni një hap të ri sot duke siguruar ëndrrat tuaja të së ardhmes

SIGAL UNIQA Group Austria, jetojmë më mirë së bashku 

Nëse ju nevojiten më shumë informacione, shkruani në:

e-mail: [email protected]

Whatsapp: 0686062829