Sigurimi për Studentët Jashtë

Sigurimi për të gjithë personat që shkojnë jashtë Shqipërisë për studime, specializime, master apo doktoraturë.

SIGAL UNIQA me ju edhe përtej kufijve të Shqipërisë

Çfarë është Sigurimi për Studentë Jashtë?

Të gjithë studentët që kanë aplikuar për studime jashtë vendit në programet Bachelor, Master, Erasmus, etj. Duhet të kenë gjithashtu Siguracionin e Shëndetit që është kriter i kërkuar nga institucionet e vendeve ku studenti synon të studiojë.

Çfarë mbulon Sigurimi për Studentë Jashtë?

 • Mbulim 100% të shpenzimeve mjekësore dhe riatdhesim nga 30 000 deri në 60 000 Euro
 • Plotëson të gjitha kriteret që kërkojnë institucionet e huaja në Shqipëri
 • Asistencë për të siguruarin në rast emergjence mjekësore 24h/7d

Pyetjet më të shpeshta

Sa kushton Sigurimi për Studentë Jashtë Shqipërisë?

Kostoja është në varësi të shtetit ku studioni, vlerës së shpenzimeve mjekësore sipas kërkesave të universitetit dhe kohëzgjatjes së studimeve.

Llogarisni online primin këtu

Dokumente (4)

Shihni të gjitha detajet në dokumentat tona të informacionit për produktin e sigurimit:

Produkte sigurimi të ngjashme

turistet

Shëndet në Udhëtim (Brenda Shqipërisë)

Sigurimi nga SIGAL UNIQA për shtetasit e huaj ose emigrantët shqiptarë që udhëtojnë në Shqipëri. Mbulon shpenzimet për emergjenca mjekësore, për aksidente ose sëmundje akute që mund të ndodhin gjatë qëndrimit në Shqipëri, deri në 10,000 Euro.

udhetim

Shëndet në Udhëtim

SIGAL UNIQA sjell sigurimin për shtetasit shqiptarë që udhëtojnë jashtë Shqipërisë, pavarësisht kohës së qëndrimit. Mbulon shpenzimet për emergjenca mjekësore, për aksidente ose sëmundje akute që mund tju ndodhin gjatë qëndrimit në një shtet të huaj.

Dëshironi të dini më shumë për produktet tona?
Na kontaktoni.

Ekipi ynë i specialistëve do t'ju ndihmojë të:

 • Mësoni për paketat dhe përfitimet e produkteve tona
 • Merrni një ofertë individuale
 • Planifikoni një takim personal
 • Zgjidhni shërbimin e duhur për ju

Na telefononi falas në 0800 31 31

  Emri *

  Emaili *

  Nr. Cel *

  Të dhënat tuaja personale do të përdoren vetëm për qëllimin e ofrimit të informacionit shtesë rreth produkteve të SIGAL UNIQA